Italieni braconaj, la Cernavoda. Prinsi cu 1.000 de pasari | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Italieni suspectati de braconaj, la Cernavoda. Prinsi cu 1.000 de pasari

Italieni suspectati de braconaj, la Cernavoda. Prinsi cu 1.000 de pasari

scris de M.A.
28 afisari

Asupra lor s-au gasit 20 de arme de vanatoare, foarte multa munitie si 1.000 de pasari vanate. Vanatorii sunt audiati la aceasta ora de catre politistii constanteni

Braconaj italieni pasari Cernavoda

Italieni suspectati de braconaj, la Cernavoda. Prinsi cu 1.000 de pasari

Joi dimineata, politistii din cadrul Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IGPR, insotiti de politisti din cadrul IPJ Constanta, sub coordonarea procurorilor de pe langa tribunalul Judetean Constanta au descins la doua hoteluri din Cernavoda, unde aveau informatia ca sunt cazati mai multi cetateni italieni veniti la vanatoare in padurile si in proximitatea baltilor din apropiere de Cernavoda.

Potrivit anchetatorilor, italienii au mai venit la vanatoare in Romania si in anii anteriori, atrasi de posibilitatea de a folosi anumite dispozitive electronice care atrag pasarile

In urma perchezitiilor de astazi, politistii au descoperit 20 de arme de vanatoare, 7.000 bucati de munitie si peste 1.000 de pasari impuscate sau capturate in timpul partidelor de vanatoare.

Cetatenii italieni sunt suspectati ca vanau ilegal in Romania si detineau munitie peste limitele prevazute de dispozitiile legale in vigoare.

12 cetateni italieni, cu varste intre 50 si 70 de ani, au fost condusi la sediul I.P.J. Constanta pentru audieri si luarea masurilor legale.

Cercetarile sunt continuate de politisti, sub coordonarea procurorilor constanteni, sub aspectul savarsirii infractiunilor de efectuarea de operatiuni cu arme sau munitii fara drept si braconaj cinegetic.

Nu este pentru prima oara cand vanatori italieni sunt acuzati de braconaj pe teritoriul tarii noastre. In urma cu doi ani, noua italieni au fost prinsi in timp ce vanau ilegal in zona baltii Tataru, din judetul Braila, care este arie protejata. Atunci ei erau insotiti chiar de catre paznicul fondului de vanatoare.

3 comentarii

BULA 11-10-2012 - 19:50

Sunt curios daca autoritatile vor aplica legea si ii vor baga la bulau pe acesti italieni care vin sa ne sfideze, sau vor cadea in genunchi in fata lor.

Viorica Ianc 12-10-2012 - 06:18

Austriecii ii mai prind pe italieni la furat ciuperci. Porbagajul masinii plin. Lucru manual gratis.

Bors 13-10-2012 - 21:12

Poate se aplica legea pana la capat,oricum in sfarsit sa arestat primul sef al unei A.J.V.P.S dupa 22 ani.Pentru a se vedea ce se intampla prin vanatoare in Romania accesati site-ul VANATORULRO.RO.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult