Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Iulia Ionescu, fetița dispărută, a fost găsită

Iulia Ionescu, fetița dispărută, a fost găsită

scris de G. D.
14 afisari

ULTIMA ORĂ: Poliția a descoperit-o pe tânăra Iulia Ionescu într-un tren care venea din Moldova. Poliția a refăcut traseul parcurs de Iulia Ionescu, fetița dispărută, miercuri, 12 februarie, după ce s-a despărțit de mama ei și se pare că ipoteza plcării spre o mânăstire a fost cea reală.

Iulia Ionescu, fata dispărută pe 12 februarie

Iulia Ionescu, fata dispărută pe 12 februarie

Iulia a fost recunoscută într-un tren care circula dinspre Suceava spre București, cel care a reușit să-și dea seama că este chiar fata dispărută fiind șeful de tren. Acesta a stat de vorbă cu ea, în timp ce a anunțat poliția. Potrivit șefului de tren, se pare că fata a venit la gara Suceava îmbrăcată în haine monahale, pe care și le-a dat jos înainte de a urca în tren. De asemenea, se pare că biletul i-a fost cumpărat chiar de un călugăr, însă informația nu a fost deocamdată confirmată de autorități, ci doar de unii martori. Imediat ce a fost recunoscută de șeful de tren, Iulia și-a sunat mama pentru a o anunța că vine spre casă. Iulia a coborât din tren la Focșani, fiind preluată de poliție și transportată acasă.

Patriarhia Română a declarat că toate verificările făcute nu au confirmat că fata ar fi fost prezentă în vreuna din mănăstirile sau lăcașurile de cult aparținând Bisericii Ortodoxe Române.

Citește și: IULIA IONESCU A PLECAT DE BUNĂVOIE LA MĂNĂSTIRE

Poliţiştii au încercat să reconstituie traseul parcurs de Iulia în ziua în care a dispărut, pe baza informațiilor oferite de mama ei. Aceasta s-a despărțit de ea pe 12 februarie, în jurul orei 12.00. Ulterior, polițiștii au aflat că fata a ajuns într-un magazin de pe B-dul Kogălniceanu, unde și-a vândut telefonul, un iPhone 5, precum și un lănțișor de aur, pentru suma de 800 de lei. De aici, nu se mai știe nimic despre Iulia, dar polițiștii au început să caute în gări, autogări și chiar aeroporturi, pentru a afla dacă fata a folosit banii pentru a pleca într-o direcție necunoscută. Au fost luate la verificat înregistrările de pe camerele video, în speranața că ar putea fi găsite indicii despre Iulia. De asemenea, taximetriștii din zonele amintite au fost audiați.

Poliția a audiat atât familia Iuliei Ionescu, colegii de liceu, profesori, vecini din bloc, dar şi patronul magazinului în care Iulia Ionescu şi-a vândut telefonul şi lănţişorul. Patronul magazinului a declarat că fata nu era însoţită şi că în afara magazinului nu o aştepta nimeni. „Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece”, a declarat reprezentantul magazinului.

Nu a fost ocolită nici pista potrivit căreia Iulia ar fi putut ajunge la o mănăstire, însă Patriarhia a precizat că nicio mănăstire nu acceptă minori. Preotul parhoh al Bisericii „Sântul Nicolae” Militari, Visarion Alexa, care o cunoștea pe fată, a declarat poliţiştilor că fata spunea că vrea să se călugărească. El a oferit poliției un mesaj în care Iulia îl anunţa că doreşte să plece la o mânăstire. Se pare că fata, foarte credincioasă, a mai încercat să fugă de acasă la vîrsta de 12 ani.

50 comentarii

urbos 15-02-2014 - 17:55

Comentariu cenzurat din cauza limbajului!

UnUL 15-02-2014 - 18:19

Dacă voiai să demonstrezi încă o dată că ești un porc împuțit, nu mai era nevoie: o știe de mult toată lumea.

ancuta 15-02-2014 - 18:56

Lumea si viata ar fi mai complicata si mai … atipica fara bucatile de oameni, precum scarnele (scarna original, scarna copypaste si scarna zglobie).
Acesti neterminati (ovulul matern debil si prematur, iar spermatozoidul fara coada, debil, lenes, fara vlaga) simplifica si tipizeaza vietile noastre, dorind sa fie asemenea traiului lor, asemenea unui kkt.
Ce e mai simplu si mai tipic decat un kkt?
Poate doar scarna (tot un kkt, dar primitiv, neelaborat, moale, puturos, plin de viermi si cufureala/kkt cu stropi).

UnUL 15-02-2014 - 19:14

”Corect!”, ca să-l plagie pe Huhu.

jan dinu 15-02-2014 - 20:04

— LUNATECA ZOMBI Sufera de AUTISM NEDETECTAT — !!
Aceasta adolescenta a fost dirijata spre „cele sfinte „la duhovnicul excroc de
bunica ei habotnica (in special )dar shi de mama care nu nu se
pricepe (din lipsa de cunoastere a realitatilor) in ashi fi — deprogramat –zilnic
fata de la anturajul atit de toxic al mediului social care bombardeaza
pe oricare cu noile posibilitati instant media . Traim intr-untimp care
aproape nimeni NU scapa „TREAZ & RESPONSABIL ” daca nu este
bine imunizat de infectia care ne inconjoara pretutindeni !…
JD-USA-CALIFornia

ancuta 15-02-2014 - 20:54

Jane, cred ca ai dreptate!
Lipsa sfaturilor parentale!
Existenta altor „binevoitori”!

digital 16-02-2014 - 18:09

da pe tine, cine te-a imunizat?!
vreo ….caracatiță sau vreo meduză?!
mai taci dreq de handykapat că o arzi țighănește la cuptorul de var !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 15-02-2014 - 21:00

Pentru cei care se (mai) considera crestini ortodocsi, si care-si cunosc cultul, fapta fetitei acesteia este una normala. Asa s-au calugarit de doua mii de ani milioane de tinere, cu deosebirea ca, in acele timpuri nu aveam televiziuni, atei, si mai aleste tatoaice si bulainoaice care sa vada in gestul fetitei o simpla ratacire.

Pentru cei care se considera ortodocsi si-si cunosc cultul in care cred, astfel de gesturi sunt normale. Acum, ma refer la crestinii ortodocsi care cind spun ca sunt ortodocsi, au si motive s-o faca. Aici nu vorbim de idoti care se duc la biserica in Orlando ca la un club de noapte ca sa vada ce „puicute” au mai calcat pragul casei Domnului, sau, din lipsa de Romanie sa mai faca o leaca de politica in basementul Bisericii la o cafea, dupa Liturghie la care vin pe la mijloc sau spre sfirsite, sau, sa mai afle vreo birfa din comunitatea romaneasca, sau, pur si simplu sa-i mai faca panbtofii lui Basescu cu limba. Astfel de asa-zisi ortodocsi sunt cei mai acerbi in a sari in „ajutorul” fetitei tragind la foc continuu injuraturi preotului duhovnic al „disparutei”. Astai nu sunt ortodocsi ci niste accidente nefericite care nu au nimic de-a face cu cultul nostru stramosesc.

Domnule, se mizeaza pe un singur lucru in cazul acestei fetite (exact ca in cazul icoanelor), denigrearea ortodoxiei. „Cum se poate ca un preot duhovnic sa indrume o fetita de 15 ani spre manastire daca aceasta o cere? Simte nevoia sa se calugareasca, chiar daca ea a fost fortata de mica sa urmeze calea matematicii fara ca pe ea sa o intereseze”? „Ii trebuie o consuliere prihologica, pentru ca fata este „ratacita”, la virsta ei – auziti ! – nu poate sa DISCEARNA !” Da?, nu poate sa discearna ? Ce e mai bine, sa lasam un adolescent sa-si aleaga drumul in viata, sau sa-l fortam sa ia nota 10 la gimnastica si sa devina campioana mondiala, dupa care sa ajunga o amarita care mai face si ea o reclama la „dormeo” ? Atunci, cin madam gimnasta era strivita in cantonamente si traininguri draconice, cind pe nimeni nu interesa ca o doare toata carnea pe ea de la eforturile inimaginabile la care era supusa si fortata ca o sclava, nu au mai sarit tatoaicele si madam Bulai, care … domnule, trebuie spus ceva despre aceasta descreerata, despre aceasta balabustra spurcata de madam Bulai, care vine la B1 sa vorbeasca despre „valori” umane cind ea e gasa ca o batoza, poarta niste bijuterii de-ti vine sa versi si isi schimba culorile la par asa cum isi schimba Huhu placa din gura. Cind cu parul rosu, albastru, sau vopsit in suvite cu nuante care mai de care mai mizerabile, asa isi vopseste aceasta boarfa parul, par care este scurt de citiva centimetri dezvaluindu-i o teasta de schizofrenica. Spurcata asta indrazneste sa spuna ca un preot duhovnic nu are voie sa vina in contact cu un tinar, pentru ca, auzi la aceasta dementa, nu are pregatire psihologica. Cit de spurcata trebuie sa fii ca sa vomiti astfel de timpenii ? Recent decedata Shirley Temple, la fel, nu avea discernamint ? Dansa de la 3 ani si a jucat in multe filme la vremea ei, unele chiar pe gratis. Nu a mai sarit madam Bulai sa spuna ca ea nu are discernamint si ca trebuie consiliata psihologic pentru ca ea este fortata sa faca lucruri care nu sunt pentru virsta ei ? Aida-de ! La tigani virsta de maritat pentru fete este de 13 ani. Si asta o au de mii de ani in traditia lor. A venit baroneasa aia, hoasca si disperata, Nicolson sa spuna ca nu e voie ! Timpito, cum poti sa te opui unei traditii ? Iata ca si acum, tiganii isi casatoresc fetele la 13 ani si nimeni nu mai sare de fund in sus, si madam Bulai nu isi mai da fusta peste cap din cauza acestor „erori”.

Fata asta, o data ce a ales sa mearga la manastire, indiferent de cit se vor strofoci parintii ei care au crescut-o dictatorial, ea tot se va duce pina la urma la manastire. In Romania de azi, manastirile si bisericile au ramas singurele oaza unde sufletul omului se mai poate curati si simti bine. In rest, avem de-a face numai cu bale diavolesti ale televiziunilor, ale mass-mediei in general, avem de-a face cu o realitate in care fierbem in zoaie, in flegme, in mizerii inimiaginabil de dureroase. Dumnezeu nu a ranit pe nimeni, nu a facut nimanui rau, de ce i-ar face un rau si acestui suflet nevinovat ? Aaa, pentru ca „nu” poate sa discearna ? Noi, oamenii discernem de la virsta de shapte ani; de-atunci cam stim aproximativ ce vrem in viata noastra, singurul obstacol pe care-l avem in fata noastra este „discernamintul” parintilor care, zic ei, ei stiu ce e bine si ce e rau pentru noi, in asa fel incit noi nu trebuie sa fim decit niste papusi cuminti si ascultatoare si sa nu le iesim din cuvint. Uite ca vine clipa, vine ora, vine ceasul tuturora, cind iti iei cimpii, nu mai spuorti si-ti iei destinul in propriile miini. Ce e rau in asta ?

Ionel 15-02-2014 - 21:21

La fel vorbea si inchizitia in evul mediu si vezi ca acum suntem in secolul 21 si are niste parinti si nu stiu ce ai face daca ai avea un singur copil care o i-a razna cu calugaria. Greseala preotului duhovnic care s-a comportat ca un taliban care cauta fraierii sa se arunce in aer a dat apa la moara la toate grupurile sponsorizate de Budapesta, UE sau Soros in actiuni de spalare a creierului la fel ca in Uniunea Sovietica: recomandarile Uniunii Europene(in Uniunea Sovietica clasa muncitoare sub indrumarea tovarasului Stalin…)…. si tot asa.

digital 15-02-2014 - 21:23

ți-a sosit și ție ora, hoașco !
vezi, termină cu forumul și treci pe labeunu !

Antibasistul 15-02-2014 - 21:39

Ia-ți cimpii bestie cuneiforma basista, fost calugarul, SCUTEȘTE INTERNETUL de prezența ta EXTREM DE OTRAVITOARE!!!!!!!

ValVerde 15-02-2014 - 22:22

Dupa rationamentul asta, daca vroia sa plece in Germania sa se faca curva, trebuia lasata, ca poate are „chemare”

ValVerde 15-02-2014 - 22:20

Unde o fi boul de Romeo care le stia ieri pe toate ?

jan dinu 16-02-2014 - 09:48

— MAre PIERDERE pentru BISERICA ORDOdogza romana — !
Aceasta — fiintza neprihanita — inca nu a putut ajunge
————— Duhovnica la duhovnici in minastire ————- !!
Trebuie sa mai astepte citiva ani pina poate intra in drepturi majore …!
Exista riscul ca pretendenta asta – :iubitoare de Hristos „…sa se piarda
in acest timp cu preocupari mai lumesti shi sa se lase pentru
totdeuna de povesti cu iubiri calugaresti …
JD-USA-CALIFornia

un golan 16-02-2014 - 10:36

ma intreb – retoric – de unde are o oarecare individa de 15 ani – simpla eleva de liceu – in proprietatea ei un IPhone 5 – unul din cele mai scumpe telefoane portabile din cate exista – daca nu chiar cel mai scump ?
eu care muncesc de zeci de ani in occident nu imi permit sa-mi cumpar asa ceva , ea – da ?
si de unde are lant de aur de amanetat ?
a muncit pt producerea celor doua bunuri sus mentionate ?
sau , probabil , i se falfaie de munca altora si le amaneteaza cand are chef ?
si de ce intr-o tara in care sunt multi copii orfani / parasiti / saraci / etc – de ce se face atata caz tocmai de individa asta – probabil rasfatata de niste parinti care , probabil, ar trebui sa-si revizuiasca modul in care-si cresc , probabil , razgaiatul lor de plod ?

digital 16-02-2014 - 10:50

mai bine te-ai întreba, ce dreq cauți în occident, dacă nu-ți permiți sau nici tu nu muncești !?

UnUL 16-02-2014 - 10:51

Golane, e o simplă ipoteză (căci habar n-am ce sunt părinții acestei fete, cu ce se ocupă și cât câștigă): de multe ori în familiile dezbinate, cu părinți despărțiți, fiecare se întrece să-i cumpere copilului lucruri cât mai scumpe ca să-l atragă de partea lui, să-i câștige afecțiunea în detrimentul celuilalt părinte.

Antibasistul 16-02-2014 - 13:12

Asa au facut parinții tai, de aceea nu ai 7 ani de acasa, la fel faci tu cu copii tai!

UnUL 16-02-2014 - 13:36

Părinții meu n-au avut niciodată bani, cretine; mama m-a crescut singură, tata FIIND ARESTAT CÂND ERAM ÎN CLASA A V–A ȘI A MURIT ÎN DOMICILIU OBLIGATORIU CÂND ERAM ÎN CLASA A IX-A (ȘI CHIAR DACĂ AR FI AVUT BANI, NU AR FI FĂCUT AȘA CEVA!) Până la terminarea liceului am umblat îmbrăcat în uniformă școlară; am primit primul costum cu ocazia bacalaureatului.
În ceea ce privește copii, vezi ce-i scriam mai jos „golanului”, vită încălțată!

un golan 16-02-2014 - 18:21

@Unul – imi pare rau sincer si ma intristeaza sa citesc cele scrise de tine mai sus (mama, tatal, costumul).
sincer imi pare rau si crede-ma ca te inteleg.
imi pare rau , sper ca ai fost mai tare decat aceste suferinte.
cu simpatie – Doru Peltz.

Antibasistul 16-02-2014 - 18:51

un ghiolban, pardon un golan, un NUL basist MINTE DE STINGE, ZILNIC, ca toți basiștii-securiști!!!!!

Antibasistul 16-02-2014 - 19:00

HANDICAPATULE MINCINOS un NUL, atunci nu exista arestul la domiciliu mincinosule, era doar CANALUL, OCNELE, PUȘCARIA!

UnUL 16-02-2014 - 19:05

„Golane”, mulțumesc. Cum spuneam, am trecut peste toate astea, mi-am văzut de treabă, am intrat primul pe listă la facultate, am terminat șef de promoție, am rămas la catedră și am urmat o carieră universitară cu tot ce implică asta (în ciuda originii mele sociale „putrede”). Și în curând voi fi un fericit pensionar care privește fără regrete în urmă, care a lăsat după el o operă științifică – atâta cât e ea – și niște copii de care sunt mândru.

UnUL 16-02-2014 - 19:07

Bășinel, ești b o u – lucru deja cunoscut de toți. Arestul la domiciliu e una, domiciliul obligatoriu – cu totul altceva. Mai informează-te!

Antibasistul 16-02-2014 - 19:17

Golane, porcul securist-basist un NUL minte de stinge, PERMANENT!

un NUL, Gunoi basist nici domiciliu obligatoriu nu exista atunci, EXISTA DOAR DICTATURA CUMPLITA STALINISTA, mincinosule BASIST, CA TOȚI BASIȘTII!!!!!!!!

UnUL 16-02-2014 - 20:13

@Bou încălțat, poate mai studiezi problema zecilor de mii de persoane deportate în niște sate mizere din Bărăgan, du unde nu aveau voie să plece, fiind obligați să trăiască în niște condiții inimaginabile: asta se numea „domiciliu obligatoriu”, cretin congenital! Și asta a durat până la amnestia din 1963.
REIAU – PENTRU ULTIMA DATĂ – ȘI PENTRU ȚASTA TA SEACĂ CEEA CE ÎI SCRIAM UNUI JEG UMNAN DE PE ACEST FORUM CU CARE AM ÎNTRERUPT ORICE DIALOG:

Am afirmat – și am avut chiar o polemică cu gunoiul de Salaud, care îl făcea pe tata turnător – că tata și-a sfârșit zilele în domiciliu obligatoriu în Bărăgan. N-am spus niciodată altceva. (Sau, mai exact, la început m-am exprimat mai general : „a murit în închisorile comuniste” – domiciliul obligatoriu find tot o formă de închisoare – ceea ce a provocat alte afirmații ticăloase din partea fecalei de Salaud! Atât închisorile precum Gherla, Sighet, Pitești, Râmnicu Sărat, etc, cât și domiciliul forțat în Bărăgan reprezentau forme de detenție, destinate în ultimă instanță anihilării și chiar exterminării fizice a celor considerați „dușmani de clasă”. Cum îi spuneam și infecției ambulante de Salaud, nu există nicio diferență esențială între a muri în închisoare sau în domiciliu obligatoriu, și de nu văd de ce într-un caz ai fi mai puțin o victimă a comunismului decât în cealălt!) Am pomenit prima dată acest lucru în trecere, și nu m-am considerat niciodată obligat să dau explicații (mai ales unor j e g –uri ca tine!)
De fapt viața tatălui meu în timpul comunismului a fost un șir neîncetat de persecuții. A fost arestat pentru prima dată timp doi ani, fără judecată și condamnare (pentru „refuz de denunț” – adică pentru „vina cumplită” de a fi refuzat să devină turnător !), pe când aveam eu un an. Apoi – deși era un avocat excelent – a fost dat afară din barou și trimis „la munca de jos”, ca juristconsult.
Apoi, când eram în clasa a V-a, a fost arestat din nou și a fost condamnat la câțiva ani de regim de exterminare la Gherla și Aiud, care i-a ruinat sănătatea. După ispășirea pedepsei, în loc să fie lăsat să se întoarcă acasă, a fost trimis în domiciliu obligatoriu într-un sat din Bărăgan, fără să aibă dreptul să treacă pe acasă ca să își vadă familia. Și nu s-a mai întors niciodată acasă : și-a sfîrșit zilele în această închisoare fără gratii numită… dar n-o să-ți dau numele satului în chestiune, nu te privește. – Oricum, acest adevăr nu va putea fi schimbat de gunoaie ca Bubos-Salaud, care îl înjură cât apucă pe tata și îl fac turnător. Nu am de gând să exhib pe aici certificate: nici cele de arestare ale lui tata, nici cel de deces…. – (P.S. Cei care se scuză pentru că au fost turnători spunând că nu puteai refuza să accepți colaborarea cu securitatea, le răspund cu exemplul tatălui meu : el a murit tocmai pentru că A REFUZAT SĂ FIE TURNĂTOR; altfel s-ar fi întors bine-merci acasă fără să i se facă proces și să fie condamnat. Dar nu toți au avut curajul și coloana vertebrală ca să devină martiri.)
În sat cu tata erau oameni care – după 10–12-15 ani de închisoare, în loc să fie lăsați să se întoarcă acasă la familie, fuseseră trimiși pe termen nelimitat acolo, locuiau în bordeie (într-o iarnă nu s-a putut ieși o lună și ceva din case, bordeiele fiind îngropate în nămeți!) și obligați să muncească la IAS-ul din vecinătate ca să aibă din ce trăi. Erau acolo foști miniștri, preoți greco-catolici, avocați, foști studenți arestați în timpul facultății și trimiși acolo după mulți ani de temniță grea, ba chiar și văduva Mareșalului Antonescu.

UnUL 16-02-2014 - 20:14

ERATĂ: „ȚEASTA”

Antibasistul 16-02-2014 - 21:01

Cretini congenitali au fost aia care te-au fatat retardatule basist un NUL, postarile tale te tradeaza!!!!!!

urbos 16-02-2014 - 18:35

Tac-tu a fost un imputit de turnator. Ma-ta o scroafa, ca numai asa ceva putea sa nasca o scursura ca tine. Locul tau, cu toata familia ta imputita, e in streang, dat foc si aruncati la caini.

Mircea 16-02-2014 - 18:40

Felicitari ZV si la cit mai multe ! Cred ca asta este metoda corecta. Stergerea fara explicatii ii lasa cazierul curat iar cei care ii raspund sau ii atrag atentia ramin cu impresia ca vorbesc singuri.

„urbos
15-02-2014 at 17:55
Comentariu cenzurat din cauza limbajului!”

urbos 16-02-2014 - 18:48

Oricum vorbiti singuri dementilor, ca doar d-aia furati si nickuri. Voi guitati, voi grohaiti.

Antibasistul 16-02-2014 - 18:55

Corect din gunoaie comuniste infecte, doar un gunoi basist ca un NUL putea sa se nasca!!!!!

UnUL 16-02-2014 - 19:09

@C u r Bubos și Bășinel
Dragele mele jigodii împuțite, deversați în continiare fecale, dacă vă face plăcere, nu mă afectează câtuși de puți,

UnUL 16-02-2014 - 19:11

Erată : „puțin”. Deși și verbul „a puți” vi se potrivește perfect.

Antibasistul 16-02-2014 - 19:20

Deversam adevaruri, mincinosule basist un NUL!

UnUL 16-02-2014 - 20:17

Adevărurile nu se „deversează”, se „răspândesc”, fecală ambulantă!

ancuta 16-02-2014 - 20:21

scarnourbos,
puroiul hemoroiDANVIOREL supt cu tarie si avant revolutionar se trateaza cu cel putin un kkt cald!
apoi var, var nestins, mult var nestins si apa. Multa!

Antibasistul 17-02-2014 - 15:36

un NUL nebunul, io pe forum deversez adevaruri, tu deversezi minciuni si fecale basiste, ptiu!

UnUL 17-02-2014 - 17:14

@Bășinel
deversa vb. I. tr. 1 A face să se scurgă surplusul de apă dintr-un rîu sau dintr-un lac de acumulare, (refl.) Din cauzaploilor iazul s-a deversat. 2 (tehn.) A face să se scurgă un lichid (rezidual) într-o apă naturală. • prez.ind. -ez.
Deci, Bășinel, tu și alții ca tine „deversați!” reziduri toxice pe acest forum

Antibasistul 17-02-2014 - 17:23

Io deversez, pentru ca asa vreau, adevaruri pe forum, tu deversezi fecale basiste!

UnUL 17-02-2014 - 17:31

Pohta ce-am pohtit. Nu te crede Mihai Viteazul, puișor!

un golan 16-02-2014 - 11:11

@Unul – asa este stricat tineretul patriei si e pacat pt ca viitorul natiunii zace tocmai in acest tineret.
pe vremea mea ne duceam la munca voluntara la adunat cartofi , ne duceam la poligon sa tragem cu pusca la premilitara, colectam borcane si hartie si diamante industriale pt reciclare.
iar la practica in liceu faceam prelucrari prin aschiere – produceam componente la strung Reghin si semicomponente electro magnetice de gravitatie minus – la strunguri usoare marca Zil.
faceam si sudura, tamplarie, traforaj si crosetam modele de covoare cu hartii colorate marca ” catargul „.
ba mai si taiam foi de tabla cu fierastraul ala metalic de ne sareau ochii din cap, iar la mana aveam ceasuri Vostok si telefonu era la bloc cu manivela.
D.P.

UnUL 16-02-2014 - 11:18

Ai perfectă dreptate. Copii mei și-au cumpărat primele telefoane (care nu erau nici pe departe IPhon-uri de ultimă generație) din primele lor venituri.

mircea 16-02-2014 - 13:15

chiar asa sa fie au ramas la stadiul de MANIVELA suntem totusi in mileniul trei.Da mata esti un conservator cu staif da desaga,probabil ca nici tu BIZONULE nu te poti adapta dapai adapa,la educatie doar in fiecare an repeti aceeasi poiezie:la anu 1=cursurili 1-16,anul2=cursurili 17-22,grea meserie ROGVAIV,AEIOUAI

UnUL 16-02-2014 - 13:39

Existau telefoane cu cartelă, știi tu, mirciulică? Celularul nu e ceva indispensabil pentru un elev.
În ceea ce privește cursurile mele, mi-am revăzut și modernizat în fiecare an cursurile, bașca faptul că în ultimii 10 ani am ținut cam tot atâtea cursuri diferite.

digital 16-02-2014 - 18:06

bașca, băsexu !
hahaha!

UnUL 16-02-2014 - 20:17

Ai vrut să spui ceva, năărăule?

digital 16-02-2014 - 20:26

UnUL
16-02-2014 at 20:17
nu vroiam,nănăule decât să te fut în bot, că tare ești prost !
ce morții măttii tot postezi ca un cretin, că ai devenit foarte enervant, suge-mi-ai ..llla !

UnUL 16-02-2014 - 20:54

Degețel, nu mai ai de mult „instrumentul” pentru așa ceva. (Efectele excesului de palincă sunt devastatoare,) Vorba bancului cu Stănescu : „STĂ NESCUlată”. Sau a cekui cu Cucuianu: ”De-aCU CU EA NU mai poți facedecât pipi.” Așa că te mai poți doar „delecta” cu perversiuni imaginate. Îți dau voie să te autosatisfaci liniștit.

jan dinu 17-02-2014 - 08:35

—- INTREBARE —-
Ce fac — HANDRALAII — prin manastiri ?? — ABSINENTZA cu IMPOTENTZA ?? Sunt eunucizati…castrati … fara tostesteron mai ramin barbati or doar asexuati iesiti din lume ??
Dar — MAICUTZELE — trag de – COADA – matzele ….-:)))
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult