Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf armat.Cum se fură 2 miliarde în Bucureşti

Jaf armat.Cum se fură 2 miliarde în Bucureşti

scris de D.S.S.
1 afisari

Un jaf armat a avut loc, marţi seară, în sectorul 4 din Capitală, unde o maşină a fost blocată în trafic de mai mulţi bărbaţi mascaţi care au ameninţat cu o armă două persoane şi au furat o borsetă cu 200.000 de lei.

Jaf armat.Cum se fură 2 miliarde în Bucureşti

Jaful a avut loc pe o stradăduţă de lângă Şoseaua Giurgiului din Bucureşti.

Un autoturism de teren în care se aflau doi bărbaţi a fost blocat de două maşini Dacia Logan din care au coborât mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre, cu feţele acoperite de cagule.

Agresorii i-au ameninţat pe cei doi ocupanţi ai autoturismului blocat cu o armă despre care nu s-a stabilit dacă era reală sau artizanală şi au furat o borsetă în care se aflau 200.000 de lei. Banii tocmai fuseseră scoşi de la o sucursală bancară din sectorul 4 de către cele două victime, a spus Sarca.

La faţa locului s-au deplasat ofiţeri din conducerea Poliţiei Capitalei, ofiţeri de investigaţii criminale ai Poliţiei sectorului 4 şi de la Secţia 16. Aceştia fac verificări privind incidentul.

Din primele informaţii, se pare că cele două victime comercializau fier vechi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult