Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf armat la o bancă din Bucureşti

Jaf armat la o bancă din Bucureşti

scris de B.C.R
7 afisari

O persoană având o cagulă pe faţă a intrat într-o sucursală BCR din zona Constantin Brâncoveanu din Bucureşti, unde le-a ameninţat pe casiere, a furat banii şi a fugit. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că tâlhăria a avut loc la ora 10.10.

Scursala Brancoveanu a BCR a fost jefuita

foto: ziar.com

Agresorul a intrat în bancă, având în mână un obiect care ar fi putut fi o armă, nefiind încă stabilit dacă aceasta era una adevărată sau de jucărie. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Diana Sarca a precizat că la unitatea respectivă a fost derulat un control în urmă cu două săptămâni şi s-a recomandat să se asigure şi paza umană, în bancă existând doar camere de luat vederi.

Măsura luată în urmă cu un an privind renunţarea la paza umană a fost corectă, deoarece astfel se pot evita situaţiile în care agresorii să intre în altercaţii cu paznicii, a declarat purtătorul de cuvânt al BCR, Cornel Cojocaru, citat de Mediafax. El a precizat că personalul a respectat întocmai procedurile, iar butonul de panică a fost acţionat conform acestora.

Cojocaru s-a referit şi la măsura de limitare a numerarului existent în unităţi, pe care a apreciat-o de asemenea utilă, precizând că în urma jafului de joi au fost furate „câteva mii de euro„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult