Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf armat la o bancă din Focşani

Jaf armat la o bancă din Focşani

scris de A.B.
12 afisari

Un jaf armat a avut loc, marţi, la o bancă din municipiul Focşani, o persoană care avea faţa acoperită cu o cagulă ameninţându-i pe angajaţi cu un pistol şi fugind cu aproximativ 2.000 de lei.

jaf banca focsaniJaful a avut loc marţi, în jurul orei 11.00, la o sucursală a Raiffeisen Bank din municipiul Focşani.

Potrivit primelor informaţii, o persoană care avea faţa acoperită cu o cagulă a intrat în sediul băncii în momentul în care în interior nu era niciun client şi, ameninţându-i pe angajaţi cu un pistol, i-a cerut unei casiere toţi banii.

După ce a primit banii, respectiv 2.000 de lei, acesta a fugit, o angajată a băncii încercând să-l urmărească, însă fără succes.

Surse judiciare spun că hoţul avea asupra sa un pistol cu care a ameninţat casiera din instituţia bancară, aşa încât femeia i-a dat banii din încasările curente, care se aflau “la vedere”. Incidentul a avut loc în jurul orei 11.00, în momentul în care în interiorul băncii nu era niciun client iar prin zonă erau puţini trecători.

Autorul jafului este acum căutat de poliţişti. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Filmarea arată un bărbat care purta o şapcă şi ochelari de soare, după cum ne-au spus poliţiştii. Oamenii legii încearcă să afle cum a fost posibil ca banca să fie atacată ziua în amiaza mare şi dacă autorul a avut vreun complice în interior.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult