Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf armat pe autostrada A1. Urmărirea penală „in rem”

Jaf armat pe autostrada A1. Urmărirea penală „in rem”

scris de M.A.
1 afisari

Urmărirea penală „in rem”, în cazul “jafului armat” de pe autostrada A1, a fost începută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Jaf pe A1 (Agerpres)

Jaf pe A1 (foto: Agerpres)

Angajaţii unei firme de bijuterii susţin că au fost jefuiţi marţi de aproximativ 20 de kilograme de aur.

“Azi,10.08.2011 Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au început urmărirea penală ,,in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în cauza având ca obiect sustragerea unei importante cantităţi de bijuterii din aur”, anunţă, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

“Precizăm, că pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a fost înregistrată cauza penală, cu privire la tâlhăria petrecută, în cursul zilei de 9.08.2011, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Din primele cercetări a rezultat faptul că persoane mascate au oprit în trafic un autovehicul, în care se transportau bijuterii din aur şi în care se aflau şoferul şi un alt pasager. Prin ameninţarea ocupanţilor autoturismului, persoanele mascate au sustras din portbagajul maşinii o importantă cantitate de bijuterii.”, spun procurorii.

“În continuarea actelor de urmărire penală se efectuează investigaţii, întemeiate pe mai multe ipoteze de lucru, se continuă audierile de persoane şi se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi drept ale cauzei”, se încheie comunicatul parchetului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult