Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf de 16.000 de euro la o bancă din Timişoara

Jaf de 16.000 de euro la o bancă din Timişoara

scris de Ziua Veche
1 afisari

Birourile unei bănci din Timişoara au fost răvăşite în noaptea de joi spre vineri de nişte hoţi. Aceştia au reuşit să fure 16.000 de euro. Potrivit poliţiştilor, intruşii au încercat să taie cablurile camerelor de supraveghere, însă din greşeală au tăiat firele centralei telefonice, informează Realitatea.net.


„Am fost sesizaţi de firma de pază a băncii despre faptul că nişte persoane necunoscute au spart un gem de acces, au pătruns în interior şi au răvăşit birourile”, a explicat la Realitatea Tv, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei.

Emil Andrei a specificat că intruşii au intrat pe geamul de la baie care a fost găsit spart de dimineaţă, şi se pare că sistemul de alarmă a fost acţionat, dar agenţii de la pază nu au găsit nimic suspect la faţa locului.

„Agenţii de pază au fost sesizaţi că a fost o tentativă de efracţie, dar au venit la faţa locului şi nu au găsit urme de efracţie”, a explicat Emil Andrei.

Potrivit poliţiştilor, hoţii au încercat să taie cablurile camerelor de supraveghere, însă din greşeală au tăiat firele centralei telefonice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult