Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf de 200 de mii de euro în trafic. Cum operează tâlharii

Jaf de 200 de mii de euro în trafic. Cum operează tâlharii

scris de M.I.
1 afisari

Un bărbat din judeţul Ilfov a fost jefuit, vineri după-masă, de 9 miliarde de lei vechi, între localităţile Măgurele şi Bragadiru. Bărbatul voia să cumpere fier vechi cu banii scoşi din bancă.

politiaVictima, care scosese de la bancă circa 200.000 de euro (aproximativ 9 milioane de lei vechi), a spus că a fost urmărit de mai mulţi indivizi din momentul în care a ieşit din bancă până pe centură. La un moment dat a fost nevoit să oprească la marginea drumului pentru a repara o pană.

Imediat, lângă el au oprit două maşini din care au ieşit patru indivizi care i-au furat banii din maşină. Hoţii purtau cagule şi erau înarmaţi. Victima spune că a fost ameninţată cu pistolul. Rudele victimei spun că jaful a fost planificat şi nu exclud ca pana să fi fost provocată de atacatori.

„Am plecat de la bancă şi i-am văzut că mă urmăream. Ne-am oprit să facem roata. Eu am rămas închis în maşină cu banii, iar şoferul meu a coborât să facă pana. La scurt timp, patru indivizi înarmaţi au coborât din două maşini şi ne-au pus pistoalele la cap, mie şi şoferului. Scosesem 8,8 miliarde de lei. Voiam să cumpăr fier vechi. Nu a fost ceva întâmplător. Roata a fost înţepată”, a spus victima pentru Realitatea TV.

Acesta spune că a sunat imediat la 112, însă poliţia a apărut abia după două ore. Poliţiştii de la IPJ Ilfov fac cercetări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult