Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf la o casă de amanet din Urziceni

Jaf la o casă de amanet din Urziceni

scris de D.S.S.
4 afisari

Doi bărbaţi au jefuit, luni după-amiază, o casă de amanet din Urziceni, ei reuşind să fure bani şi bijuterii după ce l-au bătut pe angajatul unităţii, care a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Jaf la o casă de amanet din Urziceni-foto:adevarul.ro

Bărbatul agresat le-a declarat polițiștilor că a fost solicitat de către o persoană necunoscută să-i amaneteze o pereche de cercei. În timp ce bărbatul examina cerceii, a fost agresat de către individul respectiv, şi de o altă persoană care a intrat ulterior în incinta societăţii comerciale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, bărbaţii, care se pare că nu erau mascaţi, au intrat în clădire şi l-au agresat pe angajatul casei de amanet, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Din primele cercetări la faţa locului reiese că unitatea are sistem video de supraveghere. Urmează să vizionăm imaginile şi să avem fizionomiile celor care au comis această tâlhărie. De asemenea, urmează să stabilim câţi bani şi ce cantitate de bijuterii au fost sustrase„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialimiţa, subinspector Iuliana Fecioru.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona casei de amanet din Urzicei a fost izolată, iar poliţiştii au început cercetările la faţa locului. Totodată, în jurul oraşului Urziceni au fost instituite filtre rutiere pentru identificarea autorilor tâlhăriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult