Jaf la Timisoara

scris de Ziua Veche
4 afisari

Doi barbati au intrat in locuinta unei femei din Timisoara, care era singura acasa, au amenintat-o si i-au furat banii si bijuteriile, in valoare de aproximativ 200.000 de euro, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Marinela Apostolache, transmite Mediafax. Jaful s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri, intr-o casa din localitatea Ghiroda, aflata langa Timisoara, unde o femeie in varsta de 62 de ani era singura acasa, in locuinta fiicei sale, care este plecata in concediu.Conform sursei citate, doi barbati au intrat peste femeie in casa, au imobilizat-o si au amenintat-o. „Persoana de 62 de ani a relatat ca in timp ce se afla in casa fiicei sale au intrat peste ea doi barbati, au imobilizat-o si au amenintat-o, dupa care au furat bani si bijuterii”, a declarat Apostolache. Surse judiciare spun ca prejudiciul este de aproximativ 200.000 de euro , iar din primele declaratii ale femeii se pare ca banii si bijuteriile nu erau intr-un seif.

Dupa comiterea jafului, femeia a mers la sectia de politie din comuna, in jurul orei 02.20, iar la fata locului au ajuns mai multe echipe de politisti care audiaza martori si ridica probe. Femeia le-a mai spus politistilor ca se afla in locuinta fiicei sale pentru a avea grija de casa cat aceasta si sotul sau erau plecati in concediu. De asemenea, femeia le-a mai spus politistilor ca nu stia despre existenta banilor.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult