Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaf la Timisoara. Vanzatoarea este in soc emotional

Jaf la Timisoara. Vanzatoarea este in soc emotional

scris de Ziua Veche
23 Afisari

.O casa de pariuri sportive, situata la iesirea din Timisoara spre Lugoj, a fost jefuita, luni, de catre un tanar care a amenintat-o pe angajata cu un obiect ce se asemana cu un pistol, a declarat, pentru Agerpres, Emil Matei, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis.


‘Nu stim daca a fost un jaf armat, deoarece nu suntem siguri ca ceea ce avea in mana atacatorul a fost sau nu o arma reala. Valoarea prejudiciului nu a fost precizata, dar stim ca a plecat cu o anumita suma de bani si alte valori’, a precizat Matei. Potrivit sursei citate, casa de pariuri era dotata cu camere de supraveghere, iar politistii studiaza imaginile.

‘Din pacate, singura persoana care ar putea da informatii despre atac este vanzatoarea, dar aceasta a suferit un soc emotional puternic si a fost internata. Victima nu a fost agresata de talhar si nici nu a suferit rani’, a afirmat Matei.

Hotul a patruns in casa de pariuri, dupa care a fortat vanzatoarea sa intre in toaleta, amenintand-o ca nu-i face niciun rau daca va sta acolo. In toaleta se mai afla o colega a acesteia, dar aceasta nu poate da prea multe detalii despre talhar, intrucat nu l-a vazut.

0 comentariu

Viorica Ianc 27-05-2010 - 04:43

Si merita, pentru Marele Efort !!!
Pe aici se scrie ca politicienii renuntza 85%
din salar pe anul asta !!!
Adevarati SOCIALISTI si DEMOCRATI !!!
In Bucale ! La ce renunta ???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult