Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jaful de la casa de schimb, opera unui olandez

Jaful de la casa de schimb, opera unui olandez

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Autorul jafului de miercuri de la o casa de schimb valutar din Bucuresti este un cetatean olandez in varsta de 30 de ani, care a fost prins de politisti in casa concubinei sale, de origine romana, au declarat oficiali ai Politiei Capitalei, citati de realitatea.net.


Reprezentantii Politiei au spus ca tanarul a stat miercuri cateva ore, la casa de schimb valutar, mintind-o pe casiera ca asteapta pe cineva, ca sa schimbe o suma mare de euro. In cele din urma, olandezul i-a cerut casierei un pahar cu apa, aceasta a deschis usa si, astfel, hotul a lovit-o, furand 1.000 de euro, 300 de dolari si 1.700 de lei.

0 comentariu

Viorica Ianc 21-05-2010 - 17:37

„angajatii din IT sunt scutiti de la plata pe
venit „
Numai astia ?

M_D_L 22-05-2010 - 05:00

Va referiti cumva la firmele care capusaza institutiile statului si vand echipament si accesorii la pret dublu ? Ce preduc aceste firme particulare, in afara de bisnita pe banii publici ? La laboratorul la care lucrez s-au cumparat osciloscoape la pretul de 3500 RON, dupa licitatie, cand in magazin (la Metrafo-Oradea) costau 2100 RON.

M_D_L 22-05-2010 - 05:04

Ei nu beneficiaza de facilitatile create cu banii platiti de ceilalti contribuabili la buget ? La drepturi egale, sa avem si aceleasi obligatii.

hasu 22-05-2010 - 06:24

la drepturi egale, obligatii egale.
multe se pot simplifica in tara asta daca ar fi mai bine organizata din punct de vedere informatic. sa existe baze de date astfel incat sa nu mai pierzi ore (de nervii facuti si spagile date nici nu mai amintesc), in fata multori functionari publici. ca la noi nu trebuie sa te duci numai la unul ca in tarile civilizate, trebuie sa tot bati pe la multe usi. ori asa ceva se face cu baietii astia destepti care trebuiesc stimulati sa nu sara gardul. sunt necesari si aia care muncesc cu osciloscoape scumpe dar deocamdata aici crapa buza romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS