Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jandarm înjunghiat mortal la Consulatul german din Sibiu

Jandarm înjunghiat mortal la Consulatul german din Sibiu

scris de D.S.S.
8 afisari

Un jandarm aflat în post la Consulatul german din Sibiu a fost găsit mort, miercuri dimineaţă. El se afla la lucru în exteriorul clădirii. Bărbatul era subofiţer în jandarmerie.  Medicii de pe ambulanţă au confirmat că bărbatul a fost înjunghiat. Cadavrul a fost dus la IML.

Primele informaţii indicau că bărbatul ar fi fost împuşcat, însă arma din dotare se afla încă în toc, conform medicilor de pe Ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului. Bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani a intrat marţi seara în tură. Nu avea probleme de sănătate. Luciana Balteş, purtător de cuvânt IPJ Sibiu a declarat la România TV că procurorul şi anchetatorii sunt la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul.

Era angajat de 8 ani la Jandarmeria Sibiu. Nu se ştie să fi avut probleme de ordin medical. S-a făcut apel la 112 de o femeie care trecea prin zonă„, a declarat Alex Costea, purtător de cuvânt Jandarmeria Sibiu. La ora 7 dimineaţa trebuia să iasă din tură. La ora 6.36, o femeie a sunat la 112 şi a raportat cazul.

„La ora 6.36 s-a înregistrat apelul, la 6.37 a plecat ambulanţa cu medic, asistent şi ambulanţier. Mi s-a spus că au găsit pacientul decedat, în poziţie lateral spre burtă. Sunt trei bălţi de sânge, una mai mare şi două mai mici. Nu se ştie de unde provin. Arma era în toc, după câte mi s-a spus. Colegii mei nu au întors cadavrul de pe burtă pe spate pentru că le-a fost teamă să nu compromită probele. Nu se ştie de unde provine sângele, dacă este înjunghiat, autoînjunghiat. După câte mi-a spus colegul meu, datorită faptului că temperatura corpului scade cam un grad pe oră şi că nu era instalată rigiditatea cadaverică, probabil decesul a survenit în urmă cu aproximativ două ore„, a declarat Ovidiu Luca, director Ambulanţa Sibiu. Directorul Ambulanţei Sibiu a mai spus că decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de ora la care a fost găsit, potrivit Mediafax.

1 comentariu

Alex 30-05-2012 - 10:42

Acesta este efectul de bumerang al măsurilor luate de igaş .Acest post este în mijlocul străzii . Este inadmisibil ca un singur jandarm să execute o astfel de misiune în stradă de unul singur deşi postul este prevăzut cu camere de supreveghere !!! La Mediaş misiunile de ordine publică sunt executate de către jandarmii de la Sibiu pentru că de la Mediaş nu sunt subofiţeri destui pentru misiuni ! Problema e că au fost disponibilizaţi cei din stradă şi acum vedem efectul !!!Dumnezeu să-l odihnească pe Marius !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS