Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Jurnalistul Dan Bucura, bătut: Portretul robot al agresorului

Jurnalistul Dan Bucura, bătut: Portretul robot al agresorului

scris de M.A.
29 afisari

Poliţia a făcut public portretul robot al unuia dintre cei doi agresori ai jurnalistului Dan Bucura, bătut în scara blocului în care locuieşte, acum două zile.

Jurnalistul Dan Bucura, bătut: Portretul robot al agresorului

Jurnalistul Dan Bucura, bătut: Portretul robot al agresorului

Potrivit Poliţiei Capitalei, în seara zilei de 16 mai, Secţia 19 a fost sesizată de Dan Bucura, care a anunţat că, după ce a intrat în scara blocului unde locuieşte, a fost lovit de doi indivizi necunoscuţi.

Dan Bucura a reţinut semnalmentele unuia dintre agresori: bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani, înălţime 1,85m, atletic, ten închis, îmbrăcat cu trening de culoare albastru închis, pe cap purta o şapcă de culoare albastru deschis care îi acoperea faţa, perciuni lungi.

Pe baza celor descrise de victimă, a fost realizat portretul robot al agresorului. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe Serviciul Dispecerat din cadrul Poliţiei Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112 sau să sune la numărul de telefon 021.315.35.34/ int. 22682, 22680.

Dan Bucura, jurnalist de investigaţii la Realitatea TV, fost redactor-şef al ziarului Puterea, până de curând, a fost bătut, miercuri seară, în scara blocului, de doi bărbaţi. Unul dintre agresori i-a transmis să nu mai apară la televizor. “Am ridicat capul, prima conversaţie a fost un pumn in ochi”, a relatat jurnalistul.

3 comentarii

urbos 18-05-2012 - 19:36

Tigan.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-05-2012 - 20:17

Rroman.

!! 18-05-2012 - 20:29

cautati-l la usl si pdl, ca astia au o armata de gorile care se ocupa cu alegeri democratice.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult