Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE-L-a mituit Bercea Mondial pe fratele lui Băsescu?

UPDATE-L-a mituit Bercea Mondial pe fratele lui Băsescu?

scris de D.S.S.
7 afisari

UPDATE.19.40. Procurorul Eugen Iacobescu, procuror la Parchetul Tribunalului Olt, va face plângere la CSM împotriva Parchetului General care a hotărât să-i ia dosarele în care a obţinut arestarea interlopului Bercea Mondial.

„Într-una dintre convorbirile înregistrate în urmă cu două săptămâni se spunea ‘Staţi liniştiţi, i se va lua dosarul’ şi mi s-a luat,” susţine procurorul Iacobescu.

Procurorul Iacobescu a infirmat implicarea lui Mircea Băsescu în protejarea interlopului, însă a confirmat că l-a plătit cu 200.000 de euro pe tatăl nepotului său pe care l-a înjunghiat, dosar în care a fost arestat.

Procurorul a confirmat că Bercea Mondial şi-a cumpărat un certificat medical pe care l-au căutat ieri peste 100 de anchetatori care au descins la toate imobilele clanului. În timpul percheziţiilo s-au găsit mari sume de bani în lei şi valută şi mari cantităţi de aur.

Bercea Mondial a avut pe rol peste 120 de dosare penale care ar fi fost muşamalizate, spune procurorul Iacobescu, citat de RL.

—————————–

UPDATEora 17,00-Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a decis preluarea dosarelor în care este cercetat Bercea Mondial, „ca urmare a suspiciunilor emise în spaţiul public privind soluţionarea obiectivă a cauzelor”, se arată într-un comunicat remis joi de Parchetul General.
Potrivit sursei citate, joi, în dosare aflate pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt având ca obiect cercetarea infracţiunilor de spălare de bani, evaziune fiscală şi tentativă de omor în care se efectuează cercetări faţă de mai multe persoane, s-au efectuat percheziţii domiciliare în mai multe locaţii.
Ca urmare a suspiciunilor emise în spaţiul public privind soluţionarea obiectivă a cauzelor, dosarele Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt având ca obiect comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani au fost preluate pentru finalizarea cercetărilor de către Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în cursul săptămânii anterioare„, se arată în comunicatul remis de Parchetul General.
De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, joi, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus preluarea cauzei în care este cercetat în stare de arest Bercea Mondial, sub acuzaţia de tentativă de omor.
La Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi parchetele subordonate nu se află înregistrat şi nu există în lucru la procuror vreun dosar în care să se efectueze cercetări faţă de Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă sau alte infracţiuni, se arată într-un comunicat remis de PÎCCJ.
Potrivit comunicatului remis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), ca urmare a numeroaselor solicitări ale jurnaliştilor în legătură cu afirmaţiile diseminate în cursul zilei de joi în mass-media, puse pe seama unor „surse din rândul anchetatorilor”, „referitoare la implicarea lui Mircea Băsescu în afacerile judiciare ale inculpatului Sandu Anghel„, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precizează că „la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi parchetele subordonate nu se află înregistrat şi nu există în lucru la procuror vreun dosar în care să se efectueze cercetări faţă de Băsescu Mircea, pentru infracţiunea de trafic de influenţă sau alte infracţiuni„.Fratele preşedintelui răspunde acuzaţiilor apărute în presă, potrivit cărora ar fi luat mită 300.000 de euro pentru a interveni în dosarul în care este cercetat Bercea Mondial.

mircea_basescu_

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei

Surse din cadrul anchetatorilor dau ca sigură mituirea lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării, cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni în dosar, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro, cercetările continuând în acest caz, informează Adevărul.

În replică, fratele preşedintelui Traian Băsescu neagă acuzaţiile. “Nu am avut niciun fel de intervenţie, nici nu mi-a trecut prin cap aşa ceva, după cum vedeţi Bercea continuă să fie cercetat, arestat. E o aiureală. Niciodată nu am primit un ban de la Bercea Mondial, nu am împrumutat bani de la Bercea, nu am făcut niciun fel de afacere cu dânsul şi nici prietenii mei nu au făcut asta”, a declarat Mircea Băsescu pentru Realitatea.net.

16 comentarii

u s 24-03-2011 - 11:49

Evident ca jigodia a primit banii. Si numai tampit sa fii sa nu-ti dai seama de la cati a luat acest fiu de catea bani si ce sume enorme vehiculeaza, pentru el si pentru toata familia lui de javre pana la fra-su. Asa are bani scarba aia mica sa-si ia vile si masini, asa are infecta ailalta bani sa-si ia apartament de un milion de euro, asa are scarnavia de la Cotroceni bani sa-si ia costume fara petice si pantofi nescalciati, caci, dupa cum stim, Bashina isi doneaza tot salariul in semn de solidaritate.
Canalia trebuie sa sfarseaca la Targoviste cu tot cu familie.

codul x 24-03-2011 - 12:01

bai us, esti de la USL=ISTA =c.a.canar NE.NO.ROCIT, tu crezi ca oricare ia mita.Pleaca la munca mucea in Libiaan Front

u s 24-03-2011 - 12:20

Nu oricare vierme, numai scarbele ca familia Basescu plus toate javrele din preajma lor, plus restul celor de teapa lor, gunoaie, manelisti imputiti, taraturi, mincinosi, hoti si sarlatani.
Probabil ca tu esti produsul vreunui viol de-al Chiorului printr-un sant cand era beat, d-aia tii asa de mult la el, dar nu vezi ma vierme ca nu te baga in seama,il lingi degeaba si tot in saracie lucie te zbati?

u s 24-03-2011 - 12:20

Nu oricare vierme, numai scarbele ca familia Basescu plus toate javrele din preajma lor, plus restul celor de teapa lor, gunoaie, manelisti imputiti, taraturi, mincinosi, hoti si sarlatani.
Probabil ca tu esti produsul vreunui viol de-al Chiorului printr-un sant cand era beat, d-aia tii asa de mult la el, dar nu vezi ma vierme ca nu te baga in seama,il lingi degeaba si tot in saracie lucie te zbati?

digital 24-03-2011 - 13:38

bai codu pix tu crezi ca daca tu esti bou cu un neuron si ala zbenguindu-se in gaurile negre din boasca ta putreda,ceilalti nu au dreptul la opinii??!!
secatura gangava si efemera!!!

Parpangel; E de MARE??? herr SCAR boss 24-03-2011 - 17:19

Orice , absoluth orice ce poate duce la discreditarea cuiva este binevenita, si exploatata!Iar daca gradul de retard este la maxim denumirea este inconfundabila urboss-scarboss!

Ciu Huhu 25-03-2011 - 03:38

Ba Parpangel analfabetule portocaliu-pedelist, TU intrii numai beat pe Internet, asa se vede din postarile tale!

Ciu Huhu 24-03-2011 - 17:20

Ce motive avea Bercea sa nu-l mituiasca pe M. Basescu?

Aolica 24-03-2011 - 17:44

l-ar cam mitui el, dar trebuie sa aiba cine sa primeasca darul, ori in acest caz de onestitate evidenta, nu-i merge cu bercenisme d-astea

Ciu Huhu 24-03-2011 - 18:04

”Onestitate evidenta” la Basesti, ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Aolica 24-03-2011 - 18:09

bine, ok, poate ca ai dreptate, nu sare chiar in ochi, atunci e numai „seriozitate, etica si profesionalism”

Ciu Huhu 24-03-2011 - 18:14

”Seroizitate etica si profesionalism” la celebrii escroci- portocalii-basisti-pedelisti, ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pandosu 25-03-2011 - 00:25

Promonitie 😛
bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA bercea mondial + basescu = DNA

Pun pariu pe o bere ca am dreptate?

Ciu Huhu 25-03-2011 - 02:37

Gata, ve-i primii multe beri, nu doar una.

RA 25-03-2011 - 01:10

perchezitiile in casele lui Mondialu’ au avut ca scop gasirea unor dovezi compromitatoare pentru mircea basescu nicidecum vre-un act referitor la scutiri medicale de detentie

Ciu Huhu 25-03-2011 - 02:41

Ori esti prost de nu ai pereche ori esti o jigodie securista-portocalie-pedelista!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult