Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Laszlo Borbely dă explicaţii lui Boc

Laszlo Borbely dă explicaţii lui Boc

scris de Z.V.
1 afisari

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a sosit miercuri după-amiază la Palatul Victoria pentru o întâlnire cu premierul Emil Boc, subiectul acestei întrevederi fiind implicarea numelui său într-un caz de trafic de influenţă aflat în cercetarea DNA, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Laszlo Borbely

Laszlo Borbely

Ministrul Borbely nu a participat la şedinţa Executivului de miercuri dimineaţă, el aflându-se într-o deplasare în Polonia, iar până în prezent nu a făcut nicio declaraţie publică pe seama implicării numelui său în dosarul DNA.

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat miercuri că este convins că acuzaţiile aduse ministrului Mediului vor fi demontate, menţionând că acesta are în continuare susţinerea Uniunii şi că nu a existat, la nivelul Guvernului şi al premierului, nicio informare oficială în acest caz.

Procurorii DNA susţin că ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă, în care a fost deja pus sub acuzare consilierul său Szepessy Szabolcs.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult