Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Lăzăroiu: Familia lui Teo Peter a primit o sumă cu multe zerouri

Lăzăroiu: Familia lui Teo Peter a primit o sumă cu multe zerouri

scris de R. C.P.
4 afisari

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că falilia lui Teo Peter a primit de la americani o sumă cu mai multe zerouri.

Familia lui Teo Peter a primit despagubiri consistente de la americaniEl îl ironizează pe Victor Ponta, numindu-l Micky Mao. Lăzăroiu pleacă de la declaraţia preşedintelui PSD conform căreia „Băsescu ne-a vândut americanilor” şi postează următoarele pe Blogary.ro:

În vreme ce Băsescu ne-a vândut americanilor, taticul lui Micky Mao n-a mai lăsat nici măcar o picătură de petrol românilor. În vreme ce Băsescu ne-a vândut americanilor, şeful său din campania prezidenţială din 2009 zbura pe aripile Vântului la Moscova ca să îşi asigure succesul în alegeri.

Ca să inteleaga şi preşedintele-sub-tutelă al PSD cum stau lucrurile în cazul Teo Peter:

1.Accidentul lui Teo Peter şi extragerea din ţară a militarului diplomat american s-a petrecut în zilele în care Năstase îşi amenaja vila Lac pentru a se încorona preşedinte. N-a fost să fie! Cu preşedinţia. Că americanul, dus a fost.

2.Preşedintele Traian Băsescu a preluat cazul şi a insistat pe lângă ambasada SUA că făptaşul să fie judecat în România, chiar dacă ar fi făcut închisoare în SUA. Era vorba de a asigura un proces corect cu martori români, care n-ar fi putut ajunge peste Ocean.

3.Opţiunea de judecată şi detenţie aparţinea oricum SUA, conform tratatelor internaţionale (cum de mentorul său nu l-a învăţat şi lucrurile bune pe Micky Mao?), ceea ce încerca să negocieze preşedintele ţării era ca măcar judecata să fie facută pe teritoriul României.

4.La insistenţele preşedintelui Traian Băsescu, familia lui Teo Peter nu a primit despagubire jignitoarea sumă de 8000 de dolari, aşa cum intenţionau autorităţile americane să îi ofere, ci o sumă cu mai multe zerouri (preşedintele chiar i-a ironizat pe americani, spunând că, dacă sunt prea săraci, le dăm noi un milion de dolari să plătească despăgubiri familiei).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult