Libienii atacă refugiile de tramvai din Bucureşti | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Libienii atacă refugiile de tramvai din Bucureşti

Libienii atacă refugiile de tramvai din Bucureşti

scris de A.B.
2 afisari

O maşină a Ambasadei Libiei a intrat într-un refugiu de tramvai de pe Şoseaua Iancului din Capitală, fiind găsită de poliţişti sâmbătă noapte, în jurul orei 3.00, şoferul nefiind la locul accidentului.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că şoferul care a condus maşina implicată în accident este un secretar de la Ambasada Libiei. Şoferul maşinii nu a fost găsit la faţa locului şi nici nu a venit până în prezent la Poliţie să declarare accidentul, a precizat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Secretarul Ambasadei Libiei la Bucureşti a pierdut controlul maşinii în care se afla şi a intrat într-un refugiu de tramvai. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală. Nicio persoană nu se afla în momentul impactului în staţia de RATB. La faţa locului a fost deschisă o anchetă pentru a stabili exact împrejurările accidentului. Şoferul maşinii beneficiază de imunitate.

2 comentarii

BULA 28-10-2012 - 17:02

Bine ca a fugit de la locul accidentului, ca daca aflau conationalii lui (aia cu Allah) ca a tras la masea, ii taiau nasul.

tomi 28-10-2012 - 22:46

Si mai ales norocul sau sarmanul ca nu-i evreu. Ce de blesteme si huiduieli tragea gasga lui papuc daca dadea allah sa fie soferul evreu. Daca-i arab e bine, hai sa-l iertam ca-i de-al nostru, doar ei ne finantaza sa ji danizam 24 de ore pe zi.
tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult