Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Șeful ANAF verificat de corpul de control al premierului

Șeful ANAF verificat de corpul de control al premierului

scris de Z.V.
4 afisari

Controlul survine după scandalul şpăgilor din vămile româneşti, a declarat consilierul de stat al Andreea Paul Vass.

Corpul de control al lui Boc îl verifică pe Sorin Blejnar„Întotdeauna când există o suspiciune de inadecvare într-o funcţie de magnitudinea celei deţinute de domnul Blejnar, în mod evident că interesul premierului este maxim. Da, şi este normal să fie astfel de anchete”, a declarat Vass la Realitatea TV, preluată de Mediafax.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că dacă Parchetul sau DNA îi va trimite o sesizare cu privire la urmărirea penală a şefului ANAF, Sorin Blejnar, acesta va fi demis.

Întrebat dacă preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar trebui demis din funcţie, premierul Emil Boc a declarat, jurnaliştilor, că dacă Parchetul sau DNA îi va trimite o sesizare cu privire la începerea urmăririi penale, atunci acesta va fi demis.

„Dacă Parchetul sau DNA îmi va trimite o sesizare cu privire la începerea urmăririi penale, la fel cum am procedat în cazul oricărui demnitar împotriva căruia se începe urmărirea penală, va fi demis„, a afirmat Emil Boc.

În ultima perioadă preşedintele ANAF a fost acuzat în repetate rânduri atât de oameni politici din opoziţie, dar şi de foşti şi actuali angajaţi din Vamă că el ar fi „regina” de pe tabla de şah a corupţiei din vămi, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult