Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei A fost găsit grilajul ucigaş de la ştrandul din Oradea. Parchetul a deschis dosar penal

A fost găsit grilajul ucigaş de la ştrandul din Oradea. Parchetul a deschis dosar penal

scris de Șt. C
1 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au deschis un dosar penal în legătură cu incidentului produs, sâmbătă, la ştrandul din Oradea, soldat cu decesul unei fetiţe în vârstă de şapte ani.

Strandul Ioşia din Oradea

Potrivit Parchetului General, procurorii efectuează cercetări, în colaborare cu lucrători ai Poliţiei Municipiului Oradea, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Angajaţii ştrandului Ioşia din Oradea au găsit, luni dimineaţă, grilajul care acoperea gura de golire a bazinului în care şi-a pierdut viaţa micuţa Elisabeta Haidău.

Grilajul a fost găsit lângă canalul de scurgere unde se deversează apa uzată din bazin, potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS).  „Investigăm modul în care a ajuns acolo grilajul. Una dintre variante ar fi că s-a rupt din cauza eroziunii apei termale sau că l-ar fi scos cineva din bazin„, a spus Florin Alexandru, purtător de cuvânt la RAPAS.

Elisabeta Haidău, fetiţa de şapte ani a unui pastor penticostal şi a unei profesoare de istorie-geografie, a murit sâmbătă, prinsă într-o gură de scurgere neacoperită, dintr-un bazin din ştrandul Ioşia. Fetiţa a fost scoasă din ţeava de evacuare şi dusă la spital, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Fetiţa este înmormântată astăzi, îmbrăcată în rochiţă albă, în localitatea Lugaşu de Jos.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult