Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei A incercat sa se sinucida seful DNA Suceava?

A incercat sa se sinucida seful DNA Suceava?

scris de Ziua Veche
57 Afisari

Marius SurduProcurorul-sef al Serviciului teritorial Suceava al DNA, Marius Surdu, este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde a ajuns in stare grava, in noaptea de vineri spre sambata, cu o ambulanta, dupa ce, potrivit unor surse oficiale, ar fi incercat sa se sinucida.  Directorul medical al Spitalului Judetean (SJ) Suceava, Doinea Motan Ganea, a declarat, sambata dupa-amiaza, ca procurorul-sef al DNA Suceava, Marius Surdu, are o plaga taiata in zona toracica si a fost supus unei interventii chirurgicale, iar in prezent este in afara oricarui pericol.

 

 „Este stabil hemodinamic si nu intrevedem complicatii ulterioare”, a spus Ganea. Ea nu a putut preciza in ce imprejurari a fost ranit procurorul.

 Contactat de MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al DNA, procuror Gabriela Balaban, a spus ca nu comenteaza situatia de la Suceava. Imprejurarile in care s-a produs incidentul sunt cercetate de catre Parchetul Tribunalului Suceava.

 Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Mihai Hurjiu, a declarat ca in noaptea de vineri spre sambata la 112 a fost sesizat un incident legat de „vatamarea corporala a unei persoane”, iar echipaje de Politie si Ambulanta au mers la fata locului, unde s-a constatat ca este vorba despre un procuror, astfel ca in acest caz a fost sesizat Parchetul Tribunalului Suceava.

 Marius Adrian Surdu a fost numit la conducerea Serviciului teritorial Suceava al DNA in noiembrie 2008, data pana la care a condus Serviciul teritorial Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

0 comentariu

Ionescu 04-05-2010 - 09:48

Felicitari pentru articole si curaj.

george nemteanu 04-05-2010 - 21:29

Un editorial scris la meserie. Felicitari ! Individul acesta traseist se acopera pe zi ce trece de paraful scuturat de pe fosta sa manta militara. Dubios trecut, dubios prezent !

demodn 05-05-2010 - 15:36

articol perfect,la obiect felicitari

caramache 07-05-2010 - 00:20

“ Cum a primit ordin de la Cotroceni, cum a gasit premierul 61,5 milioane lei vechi pentru ceea ce a fost public considerata acoperirea cheltuielilor …prevazute pentru trimestrul II al anului in curs, in scopul maririi efectivelor, instruirii, dotarii si reorganizarii fortei expeditionare romanesti, “
„””” MarÅ£i, 04 Mai 2010 11:49 Scris de ION PETRESCU „”””

Haidade nea Petrescule, adica ca sa arati cit de chiult si bine informat esti de cind ai schimbat cizmele cu papucii de ieditorialist, ai tinut cu tot dinadinsul sa imi demostrezi ca esti un expert paslar bagat in shoshon.
Nu ca as avea mare stima si mandrie pentru Oprea cu simbrie, dar valoarea argumentelor cu care doresti sa-ti justifici openia ajunge mai ieftina decit apa de ploaie. Cum adica nea Petrescule, Basescu a ordonat si Boc a executat scoaterea la iveala a “ 61,5 milioane lei vechi “ pentru bunastarea ostirii expeditionare si pregatirii ei de lupta peste hotare exact trecute fix pentru un trimestru a.c. ?!?!?!?!
Si ca sa nu fie nici-un dubiu de cit esti de serios, ai mai scris si cu litere groase tampenia de mai sus, sa inteleaga racanul cititor ca este un nestiutor pe linga shoshonul atoatestiutor !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult