Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Administratorul firmei care făcea lucrări lângă internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc a fost reţinut

Administratorul firmei care făcea lucrări lângă internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc a fost reţinut

scris de C.S.
139 Afisari

Administratorul firmei care executa lucrările de canalizare în imediata apropiere a internatulul de la Odorheiu Secuiesc care s-a prăbuşit parţial a fost reţinut pentru 24 de ore, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Secţia de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş a preluat dosarul având ca obiect prăbuşirea unui perete al clădirii în care funcţionează internatul ce aparţine Liceului ‘Tamasi Aron’ din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, prăbuşire care a avut loc în cursul zilei de 18 decembrie.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş a preluat cazul prăbuşirii internatului, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

O parte a clădirii internatului Liceului „Tamași Aron” din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, s-a prăbușit luni seara, chiar în momentul în care copiii intrau în camere după orele de curs. Trei fete și un băiat au fost prinși sub dărâmături. Salvatorii au reușit să scoată victimele, dintre care o fată este în stare foarte gravă, iar băiatul a decedat. Echipele de salvare au încercat resuscitarea acestuia, însă copilul nu a răspuns manevrelor. Victimele au vârste între 15-17 ani. Potrivit reprezentanților primăriei, clădirea aparține Bisericii Catolice, iar primăria plătește o chirie de 330.000 de lei pe an. Liceul a fost construit la începutul anilor 1900.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS