Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Adrian Năstase va fi eliberat. Când va părăsi penitenciarul Jilava (update)

Adrian Năstase va fi eliberat. Când va părăsi penitenciarul Jilava (update)

scris de A.H.
7 afisari

UPDATE: Doar câteva ore îl mai despart pe Adrian Năstase de libertate. Tribunalul Ilfov a respins contestația DNA și a menținut decizia de eliberare condiționată emisă de Judecătoria sectorului 4 pe data de 23 iulie. Fostul premier va părăsi Penitenciarul Jilava chiar în această seară.

Năstase simte aerul libertății.

Premierul Victor Ponta s-a declarat încântat de decizia instanței. „Mă bucur foarte, foarte, foarte mult că Adrian Năstase va fi în seara aceasta alături de familia sa!”, a notat Victor Ponta pe contul său personal de Facebook.

În pledoaria finală, avocații lui Năstase au susținut că acesta a avut un comportament exemplar în penitenciar, întrunind, astfel, toate condițiile pentru a fi eliberat. La rândul lor, vizibil iritați de articolele postate de fostul premier pe blogul personal, în care acesta critică justiția, procurorii DNA se declară sceptici privind dorința concretă de reabilitare a inculpatului.

Năstase a apărut și el în fața instanței. Declarația sa a subliniat conduita „impecabilă”, precum și implicarea controversată a DNA în decizia de eliberare condiționată, decizie ce ar fi trebuit să revină exclusiv Comisiei de la Penitenciarul Jilava.

Adrian Năstase a ținut să sublinieze că nu se va implica în niciun fel în campania pentru alegerile prezidențiale și că nu va intra în cursa pentru Cotroceni. La ieșirea din Tribunalul Ilfov, Adrian Năstase a fost întrebat de jurnaliști cum este „aerul libertății”. „Sper să-l respirăm împreună”, a fost răspunsul lui Năstase. Iată că dorința i se va împlini!

7 comentarii

pathfinder 21-08-2014 - 15:25

Daca stai sa te scarpini cu mana stanga la urechea dreapta si tinand cont ca Nascase a fost de fapt si de drept absolut nevinovat si inocent pe cale de consecinta victima sistemului ticalosit basescian exact la fel ca si Felix oare antenele nu ar trebui sa-l promoveze pe primul dintre ei ca si candidat la presedintie avand in vedere cele spuse anterior precum si similitudinile halucinante dintre condamnarea sa si cea a patronului grupului intact?!?

NascasePresedinte!
NascasePresedinte!
NascasePresedinte!

Free Felix!!!

BULA 21-08-2014 - 16:16

Sa se angajeze acolo, pe post de detinut permanent. I se potriveste locul asta de munca si macar acolo va fi in siguranta.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 17:11

A . Nastase ;E L I B E R A T ! ! !
La blockstart pt . SCHIMB la CELULA ;
T BASESCU …deindata!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 17:13

A …RASARIT SOARELE in momentul acesta !

mircea 21-08-2014 - 18:00

a se face diferenta dintre omul politic,intelectualul Nastase Adrian si animalul politic, marlanul si incultul Basescu Traian.

jan dinu 21-08-2014 - 18:00

—– NASTASE —–
Tziganu asta comunisto – securist – mason homosexual trebuie spinzurat
ori decapitat pe un stadion cu toata familia lui de gangsteri mafioti !!
JD-USA

BULA 21-08-2014 - 19:45

A dat petrolul tarii la straini. A dat SIDEX. A jumulit tara impreuna cu strainii. Un ordinar !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult