Adrian Severin la DNA

scris de M.A.
1 afisari

Adrian Severin s-a prezentat luni la DNA, fiind audiat de procurori în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

Adrian Severin la DNA

Adrian Severin la DNA

La ieşire din sediul DNA, unde a stat mai puţin de o oră, europarlamentarul Adrian Severin a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor, infirmând doar că ar fi venit pentru prezentarea materialului de urmărire penală.

În 27 iulie 2011, Direcţia Naţională Anticorupţie informa că a solicitat autorităţilor judiciare competente din Belgia şi Franţa, prin comisii rogatorii, efectuarea unor acte procesual penale necesare instrumentării dosarului în care europarlamentarul Adrian Severin este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, transmite Agerpres. Pe 18 iulie 2011, Adrian Severin a fost pus sub învinuire de către procurorii DNA în legătură cu publicarea, în luna martie, a unor materiale audio-video prezentate de publicaţia britanică The Sunday Times.

La sfârşitul lunii iunie, Parlamentul European a votat ridicarea imunităţii eurodeputatului Adrian Severin, implicat în cazul ”bani în schimbul amendamentelor” relatat de publicaţia The Sunday Times. Eurodeputatul Adrian Severin şi-a reafirmat în mai multe rânduri nevinovăţia cu privire la acuzaţiile formulate de publicaţia britanică.

1 comentariu

BULA 16-07-2012 - 16:05

Sa-l bage si pe broscoiul asta la racoare, pentru prostiile pe care le-a facut (inalta tradare – ne-a lasat fara Insula Serpilor si a semnat si alte tratate dezavantajoase Romaniei).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult