Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Alba: Un bărbat și o femeie au jefuit o benzinărie

Alba: Un bărbat și o femeie au jefuit o benzinărie

scris de C.S.
2 afisari

Un bărbat și o femeie au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, județul Alba, noaptea trecută, după ce l-au lovit și imobilizat pe un angajat al stației de alimentare.

O benzinărie din Alba a fost jefuită de un bărbat și o femeie.

Aceștia sunt căutați, în prezent, de polițiștii din Alba, care au anunțat că cei doi suspecți se deplasau la momentul jafului cu un autoturism înmatriculat în Ilfov.

Atacatorii l-au lovit și imobilizat pe vânzător și au sustras din casa de marcat aproximativ 2.000 lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix și câteva cartușe de țigări.

O echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti de la Poliţia Alba încearcă să identifice şi să îi prindă pe cei doi suspecţi.

1 comentariu

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 17:06

Foarte suspect cu suspecţii astia, au luat telefonul fix, deci ca sa nu anunte cineva politia. Prin urmare stiau ca nu e suficient sa scoti linia de priza sau sa o tai, caci au lucrat la Telefoane.

Ori, la Telefoane s-a cam dat afara, si pe langa Bucuresti cu gagica tot de la Telefoane nu au fost pusi pe liber decat Mitica ca l-au prins cu minora aia de-i aranjase sa nu-i vina tonul, Antibasistul ca depana si cu buruieni rasarite in gradina in straturile mai din spate, si Popescu ca a mangaiat-o pe cur tocmai pe gagica directorului.

Dar Popescu nu are masina, iar Mitica a trebuit sa o vanda in mod evident, daci mai ramane Antibasistul. Insa Antibasistul posta in draci tocmai la ora aia, dovada e pe forum. O fi avand WiFi pe G4, sau ce?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult