Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Alexandru Chiciu, avocatul lui Oprescu: acuzațiile DNA sunt nefondate

Alexandru Chiciu, avocatul lui Oprescu: acuzațiile DNA sunt nefondate

scris de A.B.
16 afisari

Alexandru Chiciu, avocatul edilului capitalei Sorin Oprescu, afirmă că acuzațiile DNA sunt nefondate și se bazează pe ”deducții” ale unor persoane.

Alexandru Chiciu

Alexandru Chiciu

Totodată, el subliniază că Direcția Națională Anticorupție ar fi trebuie să ”clarifice” mai bine dosarul lui Oprescu.

”Este prematur să fac declarații la acest moment. Vă rog să înțelegeți că noi, avocații, încercăm să tratăm cu echilibru acest caz și să nu cădem în plasa afirmațiilor nefondate. La o primă analiză a dosarului, pot spune că acuzațiile DNA sunt nefondate. Ele se bazează pe ”deducții” ale unor persoane, fapt inacceptabil într-o asemenea situație. Clientul meu m-a mandatat să vă spun că niciodată nu a cerut bani, direct sau indirect, prin intermediari, de la nimeni. Banii nu au fost primiți de la denunțători, iar dl Oprescu nu știa proveniența lor. Era de datoria DNA să clarifice mai bine acest dosar, nu să arunce în arest un om doar pe vorbele aruncate de alți inculpați”, a declarat presei Chiciu.

Procurorii DNA l-au reținut pe Sorin Oprescu, primarul municipiului București, pentru luare de mită. Edilul va fi prezentat duminică Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Subordonați și apropiați ai primarului general Sorin Oprescu au fost aduși duminică la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Cele trei persoane ar fi implicate în dosarul edilului Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult