Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Alexandru Uioreanu, opt luni de închisoare cu suspendare

Alexandru Uioreanu, opt luni de închisoare cu suspendare

scris de C.S.
19 afisari

Alexandru Uioreanu, fiul președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la opt luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Tatăl, președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Inițial, Alexandru Uioreanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj, în septembrie 2013, la un an și șase luni închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri și plata unei amenzi de 2.500 lei pentru deținere de droguri, însă miercuri ÎCCJ a admis recursul acestuia și i-a redus pedeapsa la opt luni închisoare cu suspendare.

Instanța supremă i-a impus lui Alexandru Uioreanu un termen de încercare de 2 ani și 2 luni și obligația de a se supune măsurilor de tratament în scopul dezintoxicării.

În același dosar, au mai fost condamnați Nagy Ferenc la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare și Nagy Gyongyever la 2 ani și 4 luni închisoare cu suspendare, ambii având aceeași obligație de a se supune unui tratament de dezintoxicare.

Decizia instanței este definitivă.

Alexandru Uioreanu a fost trimis în judecată în 23 ianuarie 2013 pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri pentru consum propriu, el fiind acuzat de procurorii DIICOT că a vândut hașiș în școli.

Alături de Alexandru Uioreanu au mai fost trimiși în judecată Nagy Ferenc, Nagy Gyongyever, Adrian-Ciprian Tition și Norbert Borsan, pentru aceleași infracțiuni.

Alexandru Uioreanu este fiul lui Horea Uioreanu din prima căsătorie, locuiește împreună cu mama lui și este elev la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj.

Săptămâna trecută, președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

3 comentarii

Mircea 04-06-2014 - 17:14

Aschia nu sare departe de pom.

Ereticul 04-06-2014 - 20:09

Pentru trafic de droguri instanta ar fi trebuit sa-i dea 8 luni cu suspendare de grinda. Si sa-l lase liber numai daca supravietuia pedepsei …

ValVerde 04-06-2014 - 20:32

Da’ si mai bine 8 luni cu suspendare de coaie. La fel si pe rasisti, xenofobi sau pe limbric.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult