Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Alin Trăşculescu a intrat la DNA. S-a solicitat arestarea

Alin Trăşculescu a intrat la DNA. S-a solicitat arestarea

scris de D.P.
5 afisari

Update, ora 20.15 –DNA informează că a transmis Tribunalului Bucureşti solicitarea de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu şi că a extins cercetările, punându-se în mişcare acţiunea penală pentru o nouă infracţiune, respectiv asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Fostul deputat Alin Trăşculescu s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă şi instigare la spălare de bani.

Alin Trăşculescu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 9.45, fiind însoţit de avocatul său, Cristian Ene. Fostul deputat nu a făcut nicio declaraţie privind prezenţa sa la DNA.

Surse judiciare au declarat că procurorii anticorupţie l-ar fi chemat pe Alin Trăşculescu pentru a-i prezenta o nouă infracţiune de care îl vor acuza, respectiv asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni. Potrivit surselor citate, prezenţa fostului deputat la DNA este legată de faptul că anchetatorii trebuie să îi aducă la cunoştinţă această nouă infracţiune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult