Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei AMR acuza Guvernul ca nu a respectat principiul nediscriminarii

AMR acuza Guvernul ca nu a respectat principiul nediscriminarii

scris de Ziua Veche
5 afisari

Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a precizat, intr-un comunicat de presa, ca in fundamentarea masurilor de reducere a pensiilor si salariilor nu pot fi invocate prevederile art.53 din Constitutie, aceste masuri fiind, in realitate, de natura a pune in pericol atat securitatea, cat si siguranta nationala. Invocarea sigurantei nationale ca temei al restrangerii dreptului „contravine conceptului de siguranta nationala prevazut de art. 1 din Legea nr. 51 din 1991”. AMR precizeaza ca siguranta nationala ar trebui sa priveasca intreaga natiune si nu doar o parte a ei, reprezentata de categoria bugetarilor care au fost supusi exclusiv masurilor de austeritate.

„De altfel, nici un stat care a procedat la reducerea veniturilor nu a invocat motive de siguranta si securitate nationala, Guvernul dovedind astfel dispret fata de drept si statul de drept, redus doar la puterea executiva”, se arata in comunicat. Reprezentantii magistratilor precizeaza ca, Guvernul nu a respectat principiul nediscriminarii, masura nefiind aplicabila intregii populatii.

0 comentariu

sorge 04-05-2010 - 13:57

PSDul ramas este pur ca apa de izvor !
Citeva sute de crime pe capul Presedintelui onorific PSD,tov.Iliescu si cei citiva morti ca Ovidiu Musetescu ,Dumitru Tinu ,am uitat numele celui care a murit in timp util si care avea o frumoasa casa pe numele lui dar in spate era Nastase Adrian [linga ambasada franceza ]si mai sint ,care nu constituie o ingreunare a constiintelor PSDiste .

Mache 05-05-2010 - 02:56

Asa baieti! Bravo! Sariti-va unii altora la jugulara si dati-va-n gat reciproc ca toti sunteti niste saci cu jeg unii mai fetizi ca ailalti…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS