Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei ANAF confiscă proprietățile lui Voiculescu. Lista imobilelor

ANAF confiscă proprietățile lui Voiculescu. Lista imobilelor

scris de A.B.
3 afisari

ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală) a demarat procedurile de executare silită, respectiv confiscare și trecere în proprietatea statului, a proprietăților Grivco și Antena.

Voiculescu rămâne fără proprietăți.

Voiculescu rămâne fără proprietăți.

Instanţa a dispus confiscarea mai multor imobile apaţinând celor două firme și, implicit, lui Dan Voiculescu, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco. Totodată, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis confiscarea de la Dan Voiculescu a penthouse-ul din Şoseaua Kisseleff, cu o valoare estimată de 250.000 de euro.

Potrivit preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, „unitatea care este desemnată să execute nu face altceva decât să solicite înscrierea la cartea funciară în baza titlului executoriu, adică decizia instanţei de judecată. Înregistrarea bunurilor respective ca fiind proprietatea Ministerului Finanţelor Publice. Pocedurile sunt în derulare, nu ştiu cu precizie cât durează”.

„Noi, prin cele două unităţi teritoriale de administrare, Administraţia Sectorului 1 şi Administraţia judeţului Ilfov, am demarat procedurile de executare şi ducerea la îndeplinire a dispoziţiei deciziei Curţii de Apel. Ducem la îndeplinire această sarcină raportând periodic inclusiv DNA, care a instituit mare parte din măsurile asigurătorii, privind stadiul ducerii la îndeplinere a acestor măsuri”, a adăugat Diaconu.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 8 august, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare. Prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS