Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Andrei Andronie, autorul accidentului de pe Calea Floreasca, a fost eliberat

Andrei Andronie, autorul accidentului de pe Calea Floreasca, a fost eliberat

scris de C.P.
5 afisari

Andrei Andronie, autorul accidentului rutier provocat la începutul lunii noiembrie pe Calea Floreasca, în urma căruia au murit două persoane şi alte trei au fost rănite, a fost pus în libertate, în urma decizie de marţi a Tribunalului Bucureşti.

Andrei Andronie a fost eliberat

Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, să nu mai prelungească măsura arestării preventive dispuse în cazul lui Andrei Andronie . Andronie nu are voie să părăsească Bucureştiul şi să respecte o serie de obligaţii impuse de instanţă. Decizia nu mai poate fi contestată, el fiind pus pus în libertate.

Andrei Andronie a fost în arest preventiv din 6 noiembrie, fiind acuzat de ucidere din culpă după ce a provocat un accident rutier pe Calea Floreasca, în urma căruia au murit două persoane, iar alte trei au fost rănite. În dimineaţa zilei de 5 noiembrie, Andrei Andronie (20 de ani), aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a lovit puternic un taximetru aflat pe Calea Floreasca, în care tocmai se pregătea să urce o tânără. Atât taximetristul, cât şi clienta au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite şi transportate atunci la spital.

Andrei Andronie a fost somat de poliţişti să sufle în etilotest, dar a refuzat. Ulterior a fost dus la secţia de poliţie pentru cercetări. Tânărul venise în Bucureşti pentru scurt timp, el studiind la o universitate din străinătate. Taximetristul Robert Ştefan Micu (32 de ani) care a murit în accident era absolvent a două facultăţi şi se pregătea de nuntă, au declarat rudele acestuia, după accidentul rutier. Sora şi unchiul acestuia au spus că acesta practica taximetria în timpul liber, în rest activând în cadrul unui ONG.

2 comentarii

romulus 06-12-2011 - 17:24

Doamne -ajuta! Bine ca l -au eliberat – ca daca nu – ma gandeam sa ies – sa cumpar niste palinca – sa -i fi dus lu’ asta micu la arest – sa nu cumva sa intre in sevraj! Manca -l -ar tata de jigodie imputita!

Cornelia Galavan 09-12-2011 - 08:48

‘LACRIMA RUTIERA’ A COMEMORAT CELE DOUA VICTIME IN PIATA UNIVERSITATII DUMINICA 20 NOIEMBRIE 2011. Proiectul LACRIMA RUTIERA initiat inca din 2001 de Cornelia Galavan infirma in carje in urma unui accident rutier, umilita in justitie 14 ani (!) in urma unei expertize false, comemoreaza anual victimele tragediilor rutiere. Anul acesta au fost comemorati din pacate si ANA MARIA NISTOR sI ROBERT STEFAN MICU. Proiectul a avut ca motto ‘ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL ”, asasinii fiind condamnati la…libertate in proportie de 80% iar victimele sunt umilite.
Printre cei comemorati a fost comemorata si tanara ziarista de la Jurnalul National, MONICA NICULESCU, ‘ ingerul cret ‘ al redactiei.
Cititi ‘S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA’, ‘CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL’ ( Mara Rducanu – Jurnalul National), ‘EXPERTUL M-A FACUT DIN VICTIMA VINOVATA’.
Primele articole despre cazul ‘ Cornelia Galavan ‘ au aparut in cotidianul ‘ ZIUA ‘ inca din 1999, semnate de Aida SOTEA, Petre NITEANU, Adrian ARTENE, George TARATA, Bogdan GALCA.
Google – Cornelia Galavan

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult