Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Andrei Plăcintă, arestat preventiv pentru 29 de zile

Andrei Plăcintă, arestat preventiv pentru 29 de zile

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Instanţa Tribunalului Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Răzvan Andrei Plăcintă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit deciziei de miercuri a Tribunalului Bucureşti, Răzvan Andrei Plăcintă ar urma să stea în arest în perioada 8 decembrie – 5 ianuarie. Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.


După pronunţarea soluţiei, avocatul lui Andrei Plăcintă, Raul Iancovici, a declarat că acestuia i-au fost făcute nişte teste şi că rezultatul lor indică faptul că tânărul nu a consumat produse etnobotanice. Apărătorul nu a precizat unde au fost făcute respectivele teste. El a adăugat că probele nu dovedesc săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi nici a celei de tâlhărie, transmite Mediafax. Potrivit apărătorului, martorul care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului şi care ar fi căzut sub maşină ar fi fost în stare de ebrietate, acesta fiind şi motivul pentru care s-a dezechilibrat. Răzvan Andrei Plăcintă a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii bucureşteni, care au solicitat miercuri arestarea preventivă a tânărului, pentru 29 de zile, cerere care a fost admisă. Acesta este urmărit penal pentru tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult