Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Angajati MAI cercetati pentru trafic si consum de droguri

Angajati MAI cercetati pentru trafic si consum de droguri

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Un politist, un jandarm, un pompier si un elev al unei scoli de politie se numara printre persoanele implicate intr-un dosar de trafic si consum de droguri de risc si de mare risc, primii doi primind luni mandate de retinere pentru 24 de ore.


Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Claudia Radoi, a declarat luni noaptea, pentru Agerpres, ca cei patru fac parte dintr-un grup infractional constituit la nivelul municipiului Bistrita, care trafica droguri aduse din Spania si Ungaria.

Grupul a ajuns in atentia politistilor din cadrul Serviciului judetean de combatere a criminalitatii organizate in luna mai a acestui an, fiind suspectat de trafic si consum de cannabis, hasis si sare de baie. Drogurile aduse din strainatate erau vandute cu 50-60 lei gramul pentru cannabis si hasis si 100-180 lei gramul pentru sarea de baie.
Impreuna cu DIICOT, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Informatii si Protectie Interna, s-a trecut la monitorizarea si supravegherea membrilor gruparii, din care faceau parte si angajati ai institutiilor subordonate Ministerului Administratiei si Internelor.

In data de 12 septembrie, politistii, sprijiniti de jandarmi din Bistrita si Cluj, au efectuat 33 de perchezitii domiciliare la locuintele suspectilor, de unde au fost ridicate 52 de persoane in vederea audierilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult