Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Angajatul unei banci din Bucuresti, cercetat penal pentru retrageri succesive din conturile clientilor

Angajatul unei banci din Bucuresti, cercetat penal pentru retrageri succesive din conturile clientilor

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Un tanar de 22 ani, angajat in functia de operator ghiseu la o agentie bancara din Capitala, este cercetat penal pentru ca a efectuat retrageri succesive de numerar din conturile clientilor fara autorizarea acestora.

Politia Capitalei informeaza intr-un comunicat, citat de Agerpres, ca politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor sector 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui M. Vlad de 22 de ani, din judetul Bacau, care, angajat in functia de operator ghiseu la o agentie bancara din Bucuresti, a efectuat retrageri succesive de numerar din conturile clientilor bancii fara autorizarea acestora, falsificand documentele justificative, insusindu-si suma de 40.000 de lei pe care a folosit-o in interes personal.

Potrivit aceleiasi surse, prejudiciul a fost recuperat, iar cercetarile sunt continuate fata de M. Vlad, in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de delapidare, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult