Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Anunţul Telefonic este urmărit penal pentru proxenetism

Anunţul Telefonic este urmărit penal pentru proxenetism

scris de D.P.
41 afisari

Firma Anunţul Telefonic, urmărită penal pentru proxenetism, spune, într-un comunicat, că nu a dorit să discrimineze persoanele fizice sau companiile care voiau să îşi promoveze către public serviciile, afacerile sau intenţiile.

anuntul.ro proxenetism„Credinţa noastră în libertatea de expresie a individului, în particular, şi în libertatea editorială a presei libere, în general, ne-a făcut să nu impunem restricţii, limitări şi să nu discriminăm persoanele fizice sau întreprinderile care, prin intermediul vehiculului de comunicare operat de către Anunţul Telefonic, au dorit să îşi promoveze către public serviciile, afacerile sau intenţiile. De altfel, chiar şi prin raportare la acuzaţiile aduse societăţii Anunţul Telefonic, subliniem că activităţile noastre, inclusiv în legatură cu anunţurile publicate în rubrica ‘Matrimoniale‘, nu diferă de cele ale altor publicaţii (print sau online)”, se arată în comunicatul societăţii.

Firma Anunţul Telefonic este urmărită penal pentru proxenetism, după ce procurorii au stabilit că prin intermediul site-ului operat de aceasta, anuntul.ro, erau racolaţi „clienţi” de către mai multe persoane, instanţa stabilind ca, în următoarele 60 de zile, să nu mai fie publicate anunţuri la rubrica „Ea caută partener”.

Dosarul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult