Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Arest preventiv. Alin Trăşculescu ia 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti

Arest preventiv. Alin Trăşculescu ia 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti

scris de L.M.
5 afisari

Arestat preventiv. Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu ia 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Arestat preventiv. Alin Trăşculescu ia 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti

Tribunalul Bucureşti a decis joi arestarea preventivă pentru 29 de zile a fostului deputat PDL Alin Trăşculescu. Instanţa a admis cererea procurorilor DNA de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi ţara cu măsura arestării preventive. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au judecat joi cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) privind arestarea fostului deputat Alin Trăşculescu, într-un dosar în care acesta este acuzat de trafic de influenţă, deşi iniţial instanţa anunţase că cererea se va judeca pe 4 decembrie, însă DNA a solicitat o dată mai apropiată, astfel încât termenul a fost preschimbat.

DNA a cerut arestarea fostului deputat după ce procurorii au extins cercetările împotriva lui pentru o nouă infracţiune, cea de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, care se adaugă primelor acuzaţii, şi anume, trafic de influenţă, instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, comisă în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, transmite Agerpres.

Alin Trăşculescu a fost reţinut pe 11 noiembrie de procurorii DNA, însă a părăsit pe 12 noiembrie arestul Poliţiei Capitalei, după ce ordonanţa de reţinere a expirat.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-11-2012 - 17:17

…Boldea &Apostu & Trasculescu erau din OASTEA DOMNULUI t.b !?! Si recolta este doar la…inceputul /sfarsitul SEZONULUI ! Faceti loc , VIN si BAHSTANI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult