Arpad Paszkany a fost achitat

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Finantatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj, a fost achitat, vineri, de Tribunalul Cluj, pentru ambele capete de acuzare, decizia putand fi insa atacata la Curtea de Apel. Tribunalul Cluj a pronuntat, vineri, sentinta in cazul omului de afaceri Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj, acesta fiind achitat pentru ambele capete de acuzare, informeaza Mediafax.


Prin aceeasi sentinta, judecatorii au respins cererea lui Iulian Dascalu, parte vatamata in proces, privind acordarea de catre Paszkany a 100.000 de euro drept daune morale. De asemenea, judecatorii au respins cererea procurorilor DIICOT de confiscare a sumei de 400.000 de euro de la Paszkany. Sentinta Tribunalului Cluj nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel in zece zile de la pronuntare, apel care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj. Omul de afaceri Arpad Paszkany a fost trimis in judecata in 30 iulie 2009, fiind acuzat ca in perioada 2004-2006 a sustinut un grup infractional organizat condus de Liviu Man, presedintele trustului Gazeta, prin finantarea, sub diverse forme, a publicatiilor trustului, cunoscand componenta grupului si modul de operare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult