Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Avocatul Doru Boştină a fost reţinut pentru un prejudiciu de un milion de euro

Avocatul Doru Boştină a fost reţinut pentru un prejudiciu de un milion de euro

scris de Șt. C
8 afisari

Avocatul Doru Boştină şi alte patru persoane, duşi la audieri în urma percheziţiilor care au avut loc joi dimineaţă, în Bucureşti şi în două judeţe, au fost reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

doru bostinaProcurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti au emis, pe numele celor cinci suspecţi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi vor cere vineri instanţei arestarea lor preventivă.

Joi dimineaţă, poliţiştii au făcut 18 percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro şi în care era vizat şi avocatul Doru Boştină.
In perioada 2011-2012, reprezentanţii unei mari companii de distribuţie de medicamente ar fi făcut operaţiuni comerciale fictive pentru a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

În dosarul în care este vizat avocatul Boştină, poliţiştii spun că acuzaţii au declarat cheltuieli fictive pentru a nu plăti impozite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult