Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Avocatul Poporului a demisionat, din motive personale

Avocatul Poporului a demisionat, din motive personale

scris de C.S.
10 afisari

Avocatul Poporului, Crișu Atanasiu, și-a înaintat astăzi demisia, invocând motive de natură strict personală. Anunțul a fost făcut de președintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu.

Crișu Anastasiu, Avocatul Poporului, și-a dat astăzi demisia, invocând motive de natură personală. (foto: Agerpres)

Crișu Anastasiu, profesor și jurist, ocupă funcția de Avocat al Poporului din 22 ianuarie 2013, la propunerea USL.

Avocatul Poporului, domnul profesor Crișu Anastasiu, și-a înaintat demisia. Domnia sa vă poate spune, dacă dorește, care sunt motivele. Motivele sunt de natură personală, așa cum sunt consemnate oficial și în cererea de demisie și nu am nimic de adăugat eu la acest lucru”, a declarat Antonescu, citat de Agerpres.

Potrivit aceleiași surse, pentru înlocuirea lui Anastasiu, Parlamentul trebuie să facă o nouă propunere.

2 comentarii

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 13:53

Pardon, pardon!

Adica cum, Avocatul e numit chiar de absolutismul minier in cardasie cu anarhistii financiari? Ca sa „apere” ce? Sa apere banii contra portofelului?

CICI 19-12-2013 - 14:03

„Jaf din banii publici la CFR Calatori: O singura licitatie la 152 de contracte!

Mai mult ca sigur, Valentin Dorobantu stie ca nu va putea spolia la nesfarsit bugetul CFR Calatori.
Iata insa ca procurorii anticoruptie sunt pe cale sa confirme ca managerul de la CFR Calatori a reusit un adevarat record absolut, greu de egalat pana si de ceilalti colegi din „caracatita Fenechiu”, ca George Micu sau Cristian Ghibu. Iar ancheta privind acordarea contractelor de catre Valentin Dorobantu este de-abia la inceput, astfel ca performanta poate fi chiar mult mai mare.
Furnizorii, reparatorii, salubrizatorii , etc. s-au imbogatit in urma achizitiilor efectuate de CFR Calatori in anul 2013 „in totalitate legale” fara sa faca mai nimic, iar platile catre acestia se fac preferential , functie de „parandarat”
Mai mult, stam si ne intrebam pentru ce mai exista si Reparatii Locomotive Brasov(SCRL BRASOV) gaura neagra a CFR Calatori ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult