Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Basescu catre noii judecatori CCR: Deasupra vointei Parlamentului sa se aseze Constitutia

Basescu catre noii judecatori CCR: Deasupra vointei Parlamentului sa se aseze Constitutia

scris de Ziua Veche
0 afisari

Presedintele Traian Basescu le-a spus, marti, Iuliei Motoc si lui Mircea Stefan Minea, care au depus juramantul la Cotroceni ca reprezentanti ai Curtii Constitutionale (CCR), ca formeaza, alaturi de Petre Lazaroiou, o noua garniturade judecatori neangajati politic „care nu au istorie in partidele din care provin”.
El le-a urat succes judecatorilor in mandatul de noua ani la Curtea Constitutionala(CC) si le-a spus ca va fi „un mandat lung si extrem de important”.

„Am convingerea ca alaturi de ceilalti judecatori ai Curtii Consitutionale veti face ca deasupra proiectelor de legi si a vointei Parlamentului sa se aseze Constitutia tarii”, a mai spus Basescu.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre Iulia Motoc si Mircea Stefan Minea a avut loc la Palatul Cotroceni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult