Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Băsescu: Cei numiţi la DNA şi Parchetul General, în echipă

Băsescu: Cei numiţi la DNA şi Parchetul General, în echipă

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu atenţionează că se temporizează numirile în funcţiile de adjuncţi şi şefi de secţii în DNA şi Parchetul General pentru ca magistraţii care vor fi numiţi în toamnă la conducerea acestora să îşi poată face echipe cu care să lucreze.

Basescu la bilantul Ministerului Public

Basescu la bilantul Ministerului Public (presidency.ro)

La finalul conferinţei de prezentare a bilanţului pe 2011 al Ministerului Public, preşedintele Traian Băsescu a declarat, pentru Mediafax, că cei care vor fi numiţi la DNA şi Parchetul General vor avea posibilitatea să îşi facă o echipă cu care să ducă înainte evoluţiile pozitive din activitatea Parchetului General.

El le-a spus angajaţilor din Ministerul Public că va miza şi în toamnă pe continuitate la conducerea Parchetului General şi DNA aşa cum a făcut-o şi în ultimii şase ani. Şeful statului a dat asigurări că nu există niciun joc legat de numirile în funcţiile de conducere ale Ministerului Public.

„Poate mulţi dintre dumneavoastră vă întrebaţi de ce nu se fac numirile pe funcţii, numirile definitive la vârful Parchetului General, mă refer la zona de adjuncţi, de şefi de secţii. La DNA suntem în aceeaşi situaţie. Vreau să ştiţi foarte bine că nu există niciun joc, există doar o intenţie pe care eu am discutat-o şi cu procurorul general şi cu procurorul-şef Daniel Morar”, a continuat Traian Băsescu.

El consideră că este bine să temporizeze numirile în aşa fel încât odată cu schimbarea procurorului general acesta să poată propune ministrului Justiţiei, pe urmă CSM şi în sfârşit preşedintelui, o echipă cu care să lucreze.

4 comentarii

Gabriel 08-03-2012 - 22:21

Globalizarea, adica o politica externa a USA si UK, globalizarea mai mica impusa de Germania, adica UE, neoconservatorismul darwinist social, idealismul din TRI, neoliberalismul economic, colonialismul, vasalitatea economica si politica, capitalismul venit la pachet cu democratia liberala si globalizarea informationala, tradarea de neam si tara….iata concepte care au distrus ROMANIA.

urbos 09-03-2012 - 00:00

Asa e, comunismul a fost bun, imbecilule.
De ce dracu respira o taratura ca tine?

tomi 09-03-2012 - 00:42

Imbecilule, sigur ca a fost bun.Am avut toti de lucru,ordinea era ordine,stinga era stinga si nu dreapta,casa de locuit avea tot omul, scoala faceau toti,facultatea nu ca nu am platit-o dar am si primit bani, bursa primita de la stat acoperea,cantina,trei mese pe zi, caminul, iar eu cu bursa integrala 1 aveam si in plus 100 de lei bani gheata, la terminarea facultatii aveai acea valoroasa repartitie guvernamentala, normal in ordinea mediilor pe tara, care iti dadea un loc de munca sigur,nu ca astazi cind adsolventii umbla disperati dupa lucru si mai mult ca sigur nu vor gasi.
tomi

urbos 09-03-2012 - 00:59

Lepadatura ji doveasca, pana si in tara Kiorului, chit ca nu voia, comunismul e declarat ilegitim si criminal. Lepadatura circumcisa, sint convins ca apare „europeanul” sa-ti dea peste botul de animal, prin care faci apologia unui regim criminal.

Unde e „europeanu”? N-a mancacat cacat destul azi, e inca la hazna? Ce-o fi facand atunci cand e laudat comunismul criminal? Unde o fi oare grohaitorul „democrat” care se simte jignit?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult