Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Băsescu este chemat în faţa instanţei pe 18 mai, la ora 13.00

Băsescu este chemat în faţa instanţei pe 18 mai, la ora 13.00

scris de P.C.R.
2 afisari

Judecătoria Sectorului 5 a dispus, miercuri, ca preşedintele Traian Băsescu să fie citat în 18 mai, în dosarul în care şeful statului l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu, pentru acuzaţiile aduse de acesta Preşedinţiei de favorizare a consumului de droguri uşoare.

Traian Băsescu este chemat în faţa instanţei pe 18 mai, la ora 13.00

foto:Agerpres

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat, pentru Mediafax, că instanţa a acceptat solicitarea formulată de el pentru audierea preşedintelui Traian Băsescu, în cazul pe care preşedintele l-a deschis împotriva sa.

Judecătorul a acceptat solicitarea formulată de Surupăceanu, astfel că a stabilit ca Traian Băsescu să apară în instanţă, pentru explicaţii suplimentare, pe data de 18 mai, la ora 13.00.

Deputatul PSD a precizat că a înaintat cererea de audiere a preşedintelui pentru ca acesta să dea explicaţii legate de acuzaţiile pe care el i le-a adus, respectiv că Preşedinţia ar fi fost implicată în favorizarea şi susţinerea consumului de droguri uşoare.

În urmă cu aproximativ un an, preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu şi i-a cerut daune simbolice de un leu, pentru că a spus, într-o conferinţă de presă, că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şi susţin consumul de droguri uşoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult