Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Becali, interzis la Poarta Albă

Becali, interzis la Poarta Albă

scris de A.P.
4 afisari

Transferarea lui Gigi Becali de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă a fost respinsă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cererea lui Gigi Becali pentru transferul la penitenciarul Poarta Albă a fost respinsa. Becali voia să fie mutat acolo din cauza problemelor pe care le are la Jilava.

Cererea i-a fost respinsă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor deşi Comisia de individualizare de la Penitenciarul Jilava a admis cererea de transfer formulată de omul de afaceri George Becali.
Există mai multe criterii care sunt luate în calcul când vine vorba de transferul unui deţinut. Persoana în cauză trebuie să nu aibă procese pe raza instanţelor din Bucureşti, să fie condamnat definitiv şi se analizează, de asemenea, motivele personale ale deţinutului care solicită transferul.

Cererea de mutare din Penitenciarul Jilava a fost depusă la Administraţia Naţională a Penitenciarelor încă de săptămâna trecută. Surse din cadrul ANP au precizat pentru Agerpres că omul de afaceri a argumentat că ar dori să-şi ispăşească pedeapsa departe de ochii presei, într-o închisoare din afara Bucureştiului, invocând presiunea mediatică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult