Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bercea Mondial rămâne în arest. Ce a invocat el pentru a fi eliberat

Bercea Mondial rămâne în arest. Ce a invocat el pentru a fi eliberat

scris de C.P.
3 afisari

Bercea Mondial rămâne în arest după ce Curtea de Apel Craiova i-a respins, miercuri, recursul.

Bercea Mondial rămâne în arestBercea Mondial a fost dus, miercuri dimineaţă, la Curtea de Apel Craiova, care a judecat recursul acestuia faţă de decizia Tribunalului Olt de respingere a cererii de eliberare provizorie.

El le-a solicitat magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova să îl cerceteze în libertate întrucât are un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori pe care îi are în îngrijire.

„Vă rog frumos să-mi admiteţi recursul pentru că am un copil bolnav de SIDA şi am încă nouă copii minori acasă care mă aşteaptă să am grijă de ei. Semnez şi de trei ori pe zi la Poliţie dacă e nevoie. Nu am avut niciun dosar penal până acum şi dacă e nevoie vin la Poliţie ori de câte ori este nevoie”, le-a spus Bercea Mondial, potrivit Mediafax, magistraţilor de la Curtea de Apel.

Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă la omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult