Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bercea Mondial se declară nevinovat. Victima şi-a schimbat declaraţia

Bercea Mondial se declară nevinovat. Victima şi-a schimbat declaraţia

scris de Z.V.
1 afisari

UPDATE. 17.45. Curtea de Apel Craiova a hotarât ca Bercea Mondial să rămână în arest.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au rămas în pronunţare asupra cererii de admitere a recursului privind arestarea lui Bercea Mondial.


Victima lui Bercea Mondial a intors-o

foto: Realitatea.net


Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a afirmat, miercuri, la Curtea de Apel Craiova că este nevinovat şi că nu el l-a înjunghiat pe nepotul său Mercedes, spunând că totul este o răzbunare.

„Eu am ajuns acolo după zece minute, după ce am aflat de la nişte nepoţi al căror nume nu mi-l aduc aminte. Le ştiu numele în ţigăneşte. Pe cuvânt că nu l-am tăiat eu pe nepotul meu. Cum aş putea să fac asta, pentru că l-am crescut în casa mea?!”, a afirmat Sandu Anghel, potrivit Mediafax.

Bercea Mondial le-a mai spus magistraţilor că el nu a încercat să fugă şi că se afla la Bucureşti, unde a fost prins de poliţişti, pentru o tranzacţie cu un teren pe care ar fi trebuit să-l vândă unor ruşi cu un milion de euro.

În sala de judecată a ajuns şi Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a vrut „din proprie iniţiativă” să dea declaraţii în faţa instanţei, însă completul de judecată nu l-a audiat.

La intrarea la Curtea de Apel, însă, tânărul le-a spus jurnaliştilor că nu Bercea Mondial este cel care l-a înjunghiat, ci un fiu al acestuia. El a mai spus că se afla sub influenţa medicamentelor atunci când a susţinut că a fost înjunghiat de Bercea Mondial.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult