Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bercea Mondial, soţia şi fiul Ambasador, trimişi în judecată

Bercea Mondial, soţia şi fiul Ambasador, trimişi în judecată

scris de Z.V.
1 afisari

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, soţia sa şi fiul său Florin au fost deferiţi justiţiei, după ce au fost implicaţi într-un scandal în seara de 17 februarie, într-un local din Drăgăneşti Olt, în care Ion Anghel, zis Mercedes, a fost înjunghiat în spate, fiind internat în stare gravă în spital.

Bercea Mondial a fost trimis in judecataProcurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, joi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Sandu Anghel (Bercea Mondial – n.r), pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor; Florin Anghel, zis Băsică sau Ambasador, pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a Fănicăi Anghel, zisă Stela, pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă, informează Biroul de presă al Ministerului Public, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, în seara de 17 februarie 2011, partea vătămată Ion Anghel se afla împreună cu alte persoane într-un bar situat într-un imobil proprietatea lui Sandu Anghel, din localitatea Drăgăneşti Olt.

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa. Fratele şefului statului susţine, într-un interviu pentru ziarul „Ring”, că nu ştia cine este Bercea Mondial atunci când acesta i-a cerut sa îi boteze nepoata, Mircea Băsescu precizând că preşedintele Traian Băsescu i-a reproşat lipsa unei discuţii înainte de decizia „neoportună”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult