Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bercea Mondial:M-au arestat fraţii mei şi mama mea! Declaraţie şoc a procurorului

Bercea Mondial:M-au arestat fraţii mei şi mama mea! Declaraţie şoc a procurorului

scris de P.C.R.
2 afisari

Bercea Mondial a fost adus la Tribunalul Olt unde a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile. El a recunoscut în faţa magistraţilor că este analfabet, dar ştie să facă multe milioane de euro.


Bercea Mondial a fost arestat preventivDubiţa în care a fost adus Bercea Mondial a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în jurul orei 10.45.

Flancat de mascaţi, Bercea Mondial a apucat să le spună jurnaliştilor înainte de a fi introdus în sediul Parchetului: „Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei! Nişte proşti! Fraţii mei şi mama mea!”, transmite Mediafax.

Interlopul a mai spus, la fel cum a declarat şi soţia sa sâmbătă, că fiul său de 14 ani este cel care l-a înjunghiat pe tânăr.

Dacă iniţial declarase că în seara în care a fost înjunghiat nepotul său nu se afla în localitate, în ultima declaraţie dată duminică dimineaţa la Parchet Sandu Anghel şi-a schimbat povestea. Interlopul a recunoscut că se afla în bar joi seara, dar spune că nu a vazut ce s-a întâmplat cu nepotul său.

Ceilalţi membri ai familiei şi-au schimbat însă declaraţia de pe o zi pe alta. Un alt fiu al lui Bercea Mondial, Marian Anghel, în vârstă de 23 de ani, a declarat că tatăl său este nevinovat şi s-a autodenunţat că l-a înjunghiat pe Mercedes în bar. „Eu am dat cu cuţitul, nu ştiu de ce l-a arestat poliţia pe tata, nu el e vinovat”, a spus Marian Anghel.

Procurorii susţin însă că au probe. „Avem probe zdrobitoare împotriva lui. Avem declaraţii, martori, interceptări, avem probe suficiente. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la multe persoane sus-puse.”, a declarat procurorul Eugen Iacobescu.

3 comentarii

ParpanghEL dixit: Sa n-aibi f r i c a! 20-02-2011 - 15:52

E s t i in O a s t e a Domnului.Nimic ,nu te va…infrange! Ponyemai …ma!

GIGI 21-02-2011 - 10:26

DIN DECLARATIILE PROCURORULUI REZULTA CA EL FACE POLITICA. ASA BINE S-A CONCENTRAT ASUPRA CAZULUI , INCAT IN 24 DE ORE A REZOLVAT CAZUL SI A DAT DE POLITICIENI. BRAVO

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult