Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bercea Mondialu rămâne închis

Bercea Mondialu rămâne închis

scris de C.P.
4 afisari

Bercea Mondialu rămâne în continuare în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Craiova a admis, luni, recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt la cea de-a cincea decizie a Tribunalului Olt de înlocuire a măsurii arestării preventive cu aceea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu – municipiul Slatina, transmite Agerpres.

Bercea Mondial Agerpres

Bercea Mondialu rămâne închis (Foto Agerpres)

Magistraţii Tribunalului Olt au decis pe 17 ianuarie, pentru a cincea oară, că Bercea Mondialu ar putea fi judecat în stare de libertate. Ca şi la celelalte patru hotărâri de acest fel ale Tribunalului Olt, Curtea de Apel Craiova a decis luni să admită şi recursul formulat de procurori la cea de-a cincea decizie, iar Bercea Mondialu rămân în continuare în arest preventiv. Bercea Mondialu a fost arestat pe 20 februarie 2011 într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Bercea Mondialu a cerut, în repetate rânduri, să fie eliberat sub control judiciar, pe motive de boală, însă solicitarea i-a fost respinsă. El mai este cercetat, în prezent, în alte şase dosare penale, iar membrii familiei sale au fost cercetaţi de poliţiştii din judeţul Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale.Bercea Mondialu a fost trimis în judecată, pe 26 noiembrie, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, şi pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani şi evaziune fiscală în formă continuată.
În vederea recuperării prejudiciului, prin ordonanţa procurorului s-a dispus instituirea unui sechestru asigurător asupra conturilor sale, în suma de 102.609 euro şi 436.864 lei, precum şi asupra a 13 imobile deţinute de acesta.

1 comentariu

carlos 24-01-2012 - 07:51

acum o face pe spasitul….ha ha ha …fraierul crede ca poate sa minta o viata intreaga lumea acum sa stea unde este locul lui…si poate asa vede el ca un analfabet ca el nu poate sa minta o lume intreaga….daca ar fi dupa mine ias da un mandat mare cat cearsafu
sa scape de acolo odata cu mama

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult