Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Birchall l-a condamnat pe Buble în cazul “sexul oral”

Birchall l-a condamnat pe Buble în cazul “sexul oral”

scris de P.C.R.
17 afisari

Tribunalul Bucureşti a dat marţi câştig de cauză Anei Birchall în procesul cu Iosif Buble.

Ana Birchall l-a incoltit pe Iosif BubleInstanţa a admis cererea de chemare în judecată pe care Birchall a formulat-o împotriva jurnalistului Iosif Buble, de la Antena 3, postat, în toamna anului 2008, în premieră, pe blogul personal, un filmuleţ despre care susţinea că surprinde în ipostaze compromiţătoare (facând sex oral într-un autoturism – n.red.) pe Ana Birchall cu un lider al PSD.

În urma deciziei magistraţilor, informează Agerpres, jurnalistul Iosif Buble trebuie să plătească daune morale de 70.000 euro şi cheltuieli de judecată către Ana Birchall şi este totodată obligat de instanţă să publice hotărârea judecătorească în trei ziare de circulaţie naţională, să înlăture articolele şi filmuleţul de pe blogul său şi să înlăture înregistrarea video respectivă de pe toate site-urile. Astfel, s-a constatat că s-a asociat numele Anei Birchall cu respectivul filmuleţ, fapt care a produs prejudicii acesteia prin „manipularea mincinoasă a opiniei publice”.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

5 comentarii

Ciu Huhu 29-03-2011 - 20:11

IOSIF BUBLE este EVREU, Buble il cheama si pe presedintele organizatiei evreilor din Germania, daca o mai trai!

jan dinu 29-03-2011 - 22:44

ANO ,asta trebuia s-a fie pentru tine o mindrie !
Ai shi tu o calificare profesionala pe cale orala !!
Shi cum se mai zice :
Din gura’n gura stai mereu in ” lumea buna „…
JD-USA

Ion Caramdache 30-03-2011 - 06:06

„Birchall l-a condamnat pe Buble în cazul “sexul oral” ” scrie peceristul batran zilier.
Cum adica ca amazoana Birchall ( ca asa ii zicea Prostanacul cand era hadamb peste pesederraste ) L-A CONDAMNAT pe Buble ?!?!?!?!
Pai de cand este Ana amazoana trebunalu’ poporului? Nici macar asesoare la sectiilii cremenale nu-i Ana amazoana. Dar, raman niste chestii de lamurit.
Primo: daca Ana nu-i aia, cine-i ala din gipan care o dadea la oral?
Secundo: pe vremea cu scandalul din speta, Buble era omul lui Voiculescu care era aliat cu Nastase si Iliescu, iar gurile rele ziceau cum ca la flagrantul filmat oral oral si-a bagat coada un stalp pedeserast cunoscut sub nunmele de Guzganul rozaliu. Ce ne poate spune peceristul cel zilier despre guzganul cu cazier?

Ciu Huhu 30-03-2011 - 06:29

Sincere felicitari doamna Birchall, romanii cistiti si intelepti va respecta si va iubesc enorm de mult!

Marian 30-03-2011 - 22:21

Sa mearga la Hollywood ca acolo sunt licurici mai dotati si are fata de lucru la greu , plus ca pentru servicii poate fi rasplatita cu vreo functie inalta la noi.
Fatuca are tupeu cu caruta, scolita afara si daca pierde terenul din politica isi piarde si solda.
Acesta fenomen de promovare a unor femei in politica pe favoruri de un anumit fel a luat amploare in Romania si metoda s-a generalizat in viata politica.
Te trezesti cu numirea unor fufe pe functii in stat, acestea nestiind nimic despre administratia publica si management guvernamental, in plus mai sunt si tampe
Cine a dat amploare acestei tehnici de promovare incepand cu Ministerul Transporturilor, puteti ghici?.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult