Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Boc si Seitan dati in judecata de rezervisti

Boc si Seitan dati in judecata de rezervisti

scris de Ziua Veche
3 afisari

Rezervisti foto MApNSindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a depus la Tribunalul Municipiului Bucuresti cererea de chemare in judecata a premierului Emil Boc si ministrului  Mihai Seitan. SCMD solicita retragerea Proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice deoarece nu a fost discutat si cu reprezentantii autorizati ai miilor de pensionari militari, membri de sindicat, scuze publice pentru insulta si condamnarea celor vinovati de discriminarea categoriei socio-profesionale a militarilor disponibilizati, in rezerva si in retragere.

 

0 comentariu

pompiliu bota 29-04-2010 - 22:13

Viorica Stoica este o mare luptătoare!

george nemteanu 29-04-2010 - 23:13

ANI poate fi resapata mult si bine . In ziua de azi degradarea institutiilor statului democrat cunoste apogeul . A fost vizibil faptul ca ANI devenise un instrument de militie politica in mainile lui Basescu si slugilor sale. Procesul castigat de catre Johannis acum doua zile este ultima dovada ca ANI urmarea doar terfelirea imaginii neprietenilor puterii actuale.

sorge 30-04-2010 - 05:18

Din 90 ,de cind s au inceput privatizarile,a fost clar ca se vor obtine averi fabuloase ,dar nelegale .
Considerind ca Iliescu ar fi fost mai tinar si ar fi fost presedinte inca 20 de ani ,care ar fi fost viitorul ?

Luca 30-04-2010 - 05:43

excelent!
e mare lucru sa aplici legea cu buna-credinta, in caz contrar: situatia actuala a ANI. asa se intimpla cind populam institutii cu oameni care se cred mai presus de lege. Legea 144 nu era chiar rea, dar la cum va deveni, prin modificari si completari ale mai multor acte normative, putem spune ca a fi integru e deja desuet.
dar totul pentru a respecta termenul presedintelui… (halal clasa politica, aleasa prin uninominal!)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult